Červené zelí s rebarborou (kapusta czerwona z rabarbarem)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 434 kJ / 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,95 g |
Tuky | 1,60 g |
Vláknina | 15,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 225 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 63,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jak získat červené zelí: Uchopíme hlávku zelí a předčítáme ze Slovníku nespisovné češtiny tak dlouho až zelí zrumění. Pokud je zelí polského či slezského původu použijeme Slownik polskich prekleństw i wulgarzymów.
Neuspějeme-li zajdeme do obchodu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 1 hodinou
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 7 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 5 minutami
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 28 minutami
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 49 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 1 hodinou
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 1 hodinou
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 1 hodinou
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 2 hodinami
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 2 hodinami
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Tématické fráze: zelí z rebarbory zelí z z rebarbory rebarbora a zelí zelí s rebarboru
Suroviny: zelí červené, omastek, mouka, rebarbora, voda, cibule, sůl, cukr
Červené zelí s rebarborou (kapusta czerwona z rabarbarem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M6Xm
0 názorů