Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jarní moučník s rebarborou, jahodami a barevnou želatinou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 4. 2013 21:44

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 404 kJ / 2 248 kcal
Bílkoviny70,34 g
Tuky75,98 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 801 mg
Sodík 585 mg
Sůl1,99 g
Sacharidy304,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dá se udělat ale i klasická želatina na koláč a bez žmolenky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 4. 2013 22:57

:yes::yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

14. 4. 2013 18:03

aisha: zkusila jsem poprvé, ale dobroučké:-K;-)

aisha

14. 4. 2013 16:22

Na zmolenku dat zelatinu je zajimavy napad..moucnik vypada moc hezky..:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

14. 4. 2013 16:19

medmic: rebarboru jsem sehnala v pátek na trhu, na koláči je vždycky dobroučká:-K

medmic

14. 4. 2013 13:58

Dobré, jen sehnat tu rebarboru :) Čím mladší tím lepší protože má míň kyseliny šťavelové

marunda marunda

14. 4. 2013 13:23

krása, ale želatinu na žmolenku, to musí být dobrý. Ukládám.:yes: krásný foto

SweetKiss

14. 4. 2013 12:23

Vypadá moc dobře :-) Posílám bodík :-K :yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 4. 2013 10:34

Myško,povedený moučník:-p:yes::yes:a krásně barevný:-K

katyvypl

14. 4. 2013 09:51

Jé, rebarboru bych si dala! :-* Ale klidně jen s tou drobenkou bez želatiny. ;-):yes:

Bahula Bahula

14. 4. 2013 08:04

Dobrý nápad :yes:

hosta hosta

14. 4. 2013 07:49

To je zajímavé, želatina na drobenku, to někdy zkusím:yes:

suslajda suslajda

14. 4. 2013 06:08

Pěkně barevný koláček:yes::yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koláč s rebarborou a jahodami rebarborový koláč s jahodami buchta s rebarborou a jahodami jahodový moučník se zelatinou buchta s jahodami a rebarborou jahodový koláč s rebarborou jahodový moučník s želatinou kolac s jahodami a rebarborou jahodové moučníky s želatinou jahodové moučníky řezy s rebarborou a jahodami jahodový moučník moučnik s rebarborou rebarborový kolac se želatinou rebarborový koláč s želatinou jahodovo rebarborová buchta drobenkový koláč s rebarborou a jahodami moučniky s rebarborou jahody s rebarborou jahodové buchty s rebarborou

Suroviny: mouka polohrubá, vejce, olej, mléko, cukr vanilkový, cukr krupice, prášek do pečiva, rum, rebarbora, jahody, cukr, mouka hrubá, máslo, želé jahodové, kiwi, želatina

TopRecepty.cz

Jarní moučník s rebarborou, jahodami a barevnou želatinou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0o93