Vepřové pod borůvkovou peřinou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 687 kJ / 1 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,86 g |
Tuky | 96,51 g |
Vláknina | 9,94 g |
Cholesterol | 428 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 2,69 g |
Sacharidy | 53,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Samozřejmě lze ukuchtit i bez pomalého hrnce.
Recept jsem dělala s ohledem na diabetickou dietu.
Zdroj: časopis Diastyl, upraveno
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 1. 2016 04:47
rihana: u nás máme rádi kombinaci ovoce a masa, sladko pálivější chutě, fakt záleží na zvyku. Stačilo by třeba u někoho ochutnat, jako to udělali moji známí a dnes už tyto kombinace vařej běžně.
mika59 děkuju
6. 1. 2016 20:28
6. 1. 2016 17:17
6. 1. 2016 16:44
6. 1. 2016 16:36
6. 1. 2016 14:22
6. 1. 2016 14:19
6. 1. 2016 14:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 18 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srnčí guláš od hajného ze „Šlajfu“
Yvajs uvařil před 29 minutami
Dvoubarevná bábovka
Grecmanova uvařila před 3 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 6 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 11 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 11 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 16 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 17 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 17 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 18 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Verrines, skleničkové dezerty: Vyzkoušejte jemnější verzi dortů a zákusků
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Další recepty
Tématické fráze: top recepty pomalime veprove maso recepty tncz nova recept na boruvkovou marmeladu z mrazenych boruvek maso pod sněhovou peřinou
Suroviny: plec vepřová, olej, víno červené suché, krém balsamico, marmeláda, skořice, květ muškátový, chilli, pepř citronový, sůl, borůvky, slanina anglická, cibule červená, tuk, smetana na vaření, mouka hladká
Vepřové pod borůvkovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN35
8 názorů