Rebarbora s mandlovým krokantem podle Gurmetu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 875 kJ / 2 599 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,10 g |
Tuky | 140,25 g |
Vláknina | 6,50 g |
Cholesterol | 378 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 310,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: časopis Gurmet, upraveno
Zbylý krokant můžeme uchovat v uzavřené skleničce a posypat s ním zmrzlinový pohár.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 1 hodinou
Jablkové buchtičky
Přidáno před 6 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 10 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 10 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 13 minutami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 14 minutami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 1 hodinou
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 2 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 3 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 3 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 5 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
trybypet uvařila před 5 hodinami
Meruňkový koláč výborný
wakrim uvařila před 5 hodinami
American pancakes
mibrix uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tereza z Peče celá země nabídla recept na koňakové špičky do skleničky: Vejde se do nich víc likéru, říká s úsměvem
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Nejlepší recepty na zeleninové polévky: Cibulová zelenina je příjemně dochutí, důležitý je hlavně česnek
Další recepty
Tématické fráze: rozvar z rebarbory rebarbora ibišková limonáda rebarbora rozvar rebarborový rozvar rebarborový koláč podle gurmetu rebarbora recepty jak uchovat rebarboru jak uchovat rebarboru? gurmet - rebarborový koláč
Suroviny: rebarbora, čaj, cukr, voda, smetana ke šlehání, lusk vanilkový, kardamom, cukr moučkový, lupínky mandlové, máslo, cukr, mouka polohrubá
Rebarbora s mandlovým krokantem podle Gurmetu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YmJW
0 názorů