Bábovka vzpomínková
Suroviny
Porce: několik
Nutriční hodnoty
Energie | 19 774 kJ / 4 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,90 g |
Tuky | 197,80 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 922 mg |
Sůl | 2,76 g |
Sacharidy | 628,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 6. 2016 09:05
Velice mne mrzí připomínky a nechci se k tomu už vracet,ale recept je hodně starý po mé babičce a nikdy žádná připomínka,všem to bylo jasné.Za mou připomínku se omlouvám.
10. 6. 2016 22:24
Laduš: Nestačím se divit - nechceš rozebírat - nebylo by jednodušší opravit postup v receptu? Pochopím že se trouba předehřeje na 200 st., ale pak bych velmi doporučila, abys doplnila, že se teplota přiměřeně sníží. Recept, který doporučuje "hlídejte si to" mi připadá poněkud zvláštní
10. 6. 2016 20:40
ladus31: Prosím Vás,i pro začátečníky to je,že trouba je předehřátá na 200°C ,jak je napsáno a pak si to sledujete podle své trouby...opravdu se už nepozastavujte nad tím-děkuji.
10. 6. 2016 20:20
ladus31: Uvedomujete si, že podľa vášho receptu môžu piecť aj začiatočníci, ktorí ešte skúsenosť s pečením nemajú, a pri dodržaní vášho postupu bude výsledok žalostný?
10. 6. 2016 20:08
cathleen: Jen na vysvětlenou-držme se své trouby,která je předehřátá na 200°C a hlídejte si to-nebudu to rozebírat
10. 6. 2016 20:06
spagetka: Nechci to rozebírat a držme se své trouby
10. 6. 2016 19:18
A hlavně jak můžu péci POMALU? Vařit ano, ale péci? Jinak souhlas s cat, já na 200 cokoli péci 50 min. tak z toho mám solidní černý uhlí. Je lepší psát já peču takto, ale - držme se své trouby.
10. 6. 2016 19:13
Laduš: ale tož Neslovíčkařím, jen píšu, že 200°C NENÍ mírná telota a po 50 minutách bude bábovka minimálně svrchu spálená.
Taky trochu peču, tak vím, co udělá tahle telota Například u chleba z půlkila mouky velice slušně silnou a křupavou kůrku....
Taky trochu peču, tak vím, co udělá tahle telota Například u chleba z půlkila mouky velice slušně silnou a křupavou kůrku....
10. 6. 2016 19:00
cathleen: Nechytejte se slovíčkaření a pečte 50 min.
10. 6. 2016 16:59
Péct na 200°C není -mírně- není tam překlep?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 10 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 10 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 20 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 18 minutami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 4 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 7 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 9 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 10 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 12 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste slyšeli o Babyccinu? To musíte s dětmi vyzkoušet. Poradíme, jak jim tuto dobrotu připravit doma
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: zdobení bábovka recept babovka recept po babičce jogurtova babovka z pulkila jogurtu
Suroviny: tuk hera, cukr, cukr vanilkový, mouka hladká, prášek do pečiva, mandarinky, zdobení, vejce
Bábovka vzpomínková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/07JK
10 názorů