Štipkavé brynzové tyčky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 769 kJ / 1 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,38 g |
Tuky | 39,37 g |
Vláknina | 7,30 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 5,17 g |
Sacharidy | 156,33 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tyčky jsou křupavé, slané tak akorát a štipkavost pocítíte až při dojídání jedné z nich (nepálí hned v prvním soustu).
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 6. 2017 10:33
chocolate: děkuji A které dřív? To je přeci jedno, vem to hezky popořadě, ne?
25. 6. 2017 17:05
Tak tycky byly vyborne, brynza byla krasne citit (dala jsem necelou kostku, tj. 100g).
Ale ktere ted delat driv?
Ale ktere ted delat driv?
24. 6. 2017 19:15
Ivi Ty jsi úžasná, tyčky jsou perfektní
22. 6. 2017 18:23
Zrovna zajtra sa chystame k vode,tak doobeda napeciem,a budem mat na zahryznutie,len muku vymenim za bezlepkovu.
22. 6. 2017 16:38
Vypadají moc hezkyJestli je tam ta brynza,kterou mám moc ráda cítit,tak je zkusímJá dávám lučinu
22. 6. 2017 11:50
Kucina: moje snacha, Slovenka, také ne. Ale její synek by brynzu baštil pořád, kdyby mohl, tak ji dostává třeba i na chlebu
22. 6. 2017 11:45
Já jediná z rodiny nemusim brynzu,ale tyčky jim upeču.
21. 6. 2017 15:40
Pak se ozvu, jak to dopadlo, ale určitě budou výborné
21. 6. 2017 15:35
bystrouska: určitě jen sladkou nebo zcela vynechat - tyčky voní i po brynze
21. 6. 2017 15:32
Opět krásný recept. Upeču je na sobotní oslavu narozenin synovi přítelkyně, jen tam kvůli dětem nebudu dávat pálivou papriku , ale dám sladkou nebo mi poradíte nějaké jiné koření? Děkuji.
21. 6. 2017 14:37
chocolate: tos mě potěšila! Slané tyčky jsou tak příjemně variabilní a tak rychle a snadno hotové, že i u nás patří k velice oblíbenému pečivu. Na "takové to domácí chroupání..."
21. 6. 2017 14:34
Mam pocit, ze nikdo poctive neupekl tolik tycek podle tvych receptu, jako ja.
Takze jdu na brynzovky. Je to otazka me tycinkove cti.
Takze jdu na brynzovky. Je to otazka me tycinkove cti.
21. 6. 2017 13:51
magdalenka: ne-e, díky
21. 6. 2017 11:47
mám sa opakovať???
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 12 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 17 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 20 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 9 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 9 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 10 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 11 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 12 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve: Šťavnaté jemné masíčko ve smetanové omáčce skvěle ladí s kolínky
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
Další recepty
Tématické fráze: brynzové sušenky brynzové vrtulky brynzové tyčky z listového těsta brynzové slané tyčky vrtulky s brynzou slané tyčky z brynzy slané bryndzové tyčky recept brynzovky-recept bryndzove slane cukrovi sladké tyčky recept
Suroviny: voda, cukr, olej, brynza, sůl, paprika sušená pálivá, mouka hladká, droždí
Štipkavé brynzové tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ko6n
14 názorů