jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Pečené vepřové koleno

Pečené vepřové koleno
nahoru
Pečené vepřové koleno Pečené vepřové koleno Pečené vepřové koleno Pečené vepřové koleno Pečené vepřové koleno
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Vepřové maso

Suroviny:

syrová vepřová kolena,česnek, černé pivo, ostrý kečup, sojová omáčka, worchesterová omáčka, solamyl, med, bobkový list,celý černý pepř,nové koření, jalovec, koření gyros, mletý pepř,sůl

Postup přípravy receptu

Vepřová kolena dobře omyjeme a dáme do tlakového hrnce vařit spolu s bobkovým listem, celým černým pepřem, jalovcem, novým kořením a solí.Vaříme asi hodinu. Kolena vyjmeme, naporcujeme, nařízneme křížem kůži a dáme do pekáče. Potřeme marinádou, kterou si připravíme smícháním kečupu, černého piva, lžíce medu,worchesterové omáčky, sojové omáčky, solamylu, prolisovaného česneku, mletého pepře,koření gyros a solí. Marinádu ještě naředíme trochou vývaru z vaření kolen. Pečeme pomalu ve středně vyhřáté troubě a často přeléváme. Nejprve zbylou marinádou a pak výpekem.

Poznámka

Převzato a vyzkoušeno ze stránek www.bydleniprokazdeho.cz

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
29 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Pečené vepřové koleno"

vloženo: 18.05.2014 11:11:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vynikající recept,chutnalo všem a bylo uděláno přesně podle receptu.
Přidej další takové recepty.smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Herra
vloženo: 17.05.2014 18:48:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Laky : já osobně nemám tyto anonymní a rádoby chytré kuchaře ráda. Ale odpovím, proč kečup, gyros,solamyl ..... No protože nám to tak chutná. A Vám Laky radím, přihlaste se, zadejte svůj recept, ostatní posoudí a třeba pochválí,

autor: Laky (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.05.2014 19:47:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Co to je za blyvajz. Proč budu do něčeho tak skvělého(z klasické české kuchyně)jako je pečené koleno rvát kečup? Koleno není Burger. Proč sojovku, to je koleno po čínsku nebo co? A k sojovce ještě worcestr, takže koleno po čínsko-anglicku? Solamyl už vůbec nechápu, asi aby to připomínalo puding. A Aby těch chutí nebylo málo, tak ještě gyros koření. (Nějak jsem si bláhově myslel že patří na Řeckou specialitu zvanou Gyros, ale asi jsem se spletl)V takovýhle podobný kejdě jsem si jako student dělal špekáčky (tzv. rychlé utopence které nemají s těmi klasickými nic společného). No nic, vařte si každej co chcete, ale neokomentovat se mi to nějak nepodařilo. Musel jsem, tohle s kulinářstvím nemá nic společného. Dnešní společnost si holt žádá přechucené záležitosti (nejlépe glutamátovými dochucovadli, na kterých je dnes spousta lidí závislých)smajliksmajlik smajlik.

autor: Sonya (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.05.2014 13:32:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Musím říct že veliká paráda, už jsem udělala 2x a pokaždé to mělo veliký úspěch, jen vynechávám česnek na který máme alergii, ale i tak je to paráda smajlik

autor: Herra
vloženo: 08.12.2013 20:23:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

JARINEC:smajliksmajlik

autor: JARINEC (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.11.2013 13:55:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

JE TO LUXUSANEK TO JE NA ŘAD ZLATE VAŘEČKY!!!!!!!!!!!! smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Qvido (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.04.2013 16:46:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kdysi jsem zkusil vařit koleno v papiňáku, po čtyřiceti minutách (plus deset minut dopískání) jsem vytáhl holé kosti a rozvařené maso. Lepší je podusit nejdřív přiklopené v troubě a pak dopékat. Nezabere to více než dvě a čtvrt, max. dvě a půl hodiny.

autor: lilipops02 (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.03.2013 20:10:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

je to dobre jelikoz je mi 20 tak to skusim upict rodine k male rodinne schuzi.super receptsmajlik

autor: Herra
vloženo: 16.01.2013 19:53:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pepánek: Děkuji za pochvalu. Jo jo, není to zdravé, ale je to žravé!

autor: Pepánek (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.01.2013 11:37:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kurva to je dobrý!!!!!!!!!tomasekpepa@seznam.cz

autor: savlinka
vloženo: 31.12.2012 11:05:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dnes jsem také pekla koleno,ale kapínek jiné indegrience přidávám jen fotosmajlik

autor: lipokl31
vloženo: 14.04.2012 16:17:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

K této dobrotě už není třeba žádný další komentář.Dělala jsem přesně podle receptu a budu dělat zas a zas.smajlik

autor: 1974andrea
vloženo: 22.03.2012 12:16:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jaaja:Jdou vždy k receptu, u kterého píšeš komentářsmajlik

autor: Jaaja
vloženo: 22.03.2012 11:50:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jo díky, já myslela, že komentáře na mejl jdou jen k receptu, který jsem já vložila. Tak to je fajn.

autor: 1974andrea
vloženo: 22.03.2012 11:40:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jaaja:Všechny komentáře k receptům dostáváme ihned automaticky na mail, takže pokud je u pc, určitě si všimnesmajlik

autor: Jaaja
vloženo: 22.03.2012 11:38:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jsem to nedopsala. Dej si Moje vzkazy, najdi ivulinku a napiš jí. Ukáže se jí, že jí osobně někdo píše a ona ti určitě odpoví.

autor: Jaaja
vloženo: 22.03.2012 11:36:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Michale, pokud chceš výborné koleno, udělej tento recept http://www.toprecepty.cz/recept/17034-koleno-veprove-varene-a-pecene/ sice tam není pivo, ale já ho podobně dělám hodně let a je to super úprava. Zázvor nedávám pokaždé. Pokud bazíruješ na pivu, tak napiš ivulince soukromý vzkaz - máš to napravo jak jsou oblíbené recepty. Ona nemusí pročítat veškeré komentáře a tudíž si tady u receptu nemusí tvého dotazu všimnout.

vloženo: 22.03.2012 08:59:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ivulinka:ahojk koukám že to koleno si už dělala máš nějaky přesnější poměr jak při vaření tak na marinádu děkuji moc

vloženo: 21.03.2012 23:03:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jaaja:děkuji moc jsi hodná

autor: Jaaja
vloženo: 21.03.2012 13:22:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

... já bych dala tak půl hrnku kečupu, lžíci worchesteru, 2 - 3 lžíce sojovky, lžíci medu, hodně česneku /tak co já vím, 5 stroužků větších/ + koření, ochutnala bych a dochutila. Dolila bych hrnek pivem .... zkus napsat ivulince osobní vzkaz, vidím, že vařila tento recept, ona ti určitě odpoví.

autor: Jaaja
vloženo: 21.03.2012 13:11:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Michale, moc ráda bych ti poradila, ale já přesný poměr nevím, já ti odpovídala na funkci solamylu ve šťávě. Snad se ti ozve autorka nebo některá z kuchařek, která toto jídlo přopravovala. Pokud vařím koleno, dávám 2 - 3 bobkové listy, cca 8 kuliček pepře, 4 nová koření a 4 jalovce a sůl. Marinádu smíchávám od oka, ochutávám, aby byla pikantnější a maso nebylo plané. Dělám marinády různé, když tak mrkni tady na stránky, jsou tu nějaká další "pivní" kolena, pokud tedy trváš na pivu smajlik

autor: drahulin
vloženo: 21.03.2012 09:58:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tento recept mě utekl,tak už hned ukládám a co nejdříve vyzkouším.smajliksmajlik

vloženo: 21.03.2012 09:54:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jaaja:a poměr marinády moc děkuji

vloženo: 21.03.2012 09:14:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jaaja:a jaky je poměr toho koření bob list jalovec atd děkuismajlik

autor: Jaaja
vloženo: 20.03.2012 11:32:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Solamyl ti šťávu zahustí

vloženo: 20.03.2012 11:28:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kokoska:dobry den chci se zeptat jakou funkci plní ten solamil

vloženo: 20.03.2012 11:18:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zmetek:chci se zeptat ten solamil jakou plní funkci dík

vloženo: 20.03.2012 09:33:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zdravím kvuli této dobrotě jsem se sem přihlásil a tento víkend to budem zkoušet píct už se těšímsmajlik

autor: Jirka (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.03.2012 19:04:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj.Peču ho už potřetí za měsíc,a nemůžu se zbavit té super skvělé úžasné chuti,která vás absolutně pohltí během jediné chvilky.Vrhla se mi na nej i moje stará a to trpí na žlučník.Dobrý ne!smajlik

autor: zmetek (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.03.2012 08:38:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Peču to už podruhé během 14 dnů, výtečné,mňam.....

autor: Tomáš Grygar (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.02.2012 06:47:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Něco tak dobrého jsem ještě nejedl. Začal jsem jíst v 19.30 a ukončil žranici v 00.30 hod

autor: Kokoska
vloženo: 28.02.2012 17:35:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tenhle recept je fantastický,jiný neděláme a naši známí ho taky milují a neustále nás ,,otravují,,smajlik aby jsme ho uvařilismajliksmajliksmajlik

autor: BILKOVAI
vloženo: 24.01.2012 15:36:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik+

autor: Markéta (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.01.2012 13:34:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Toto koleno je naprostá lahůdka,ani v lepších restauracích takové neumí. Toto je recept pro gurmány co si jídlo umí vychutnat. Parádasmajliksmajlik

autor: Vlastimil (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.01.2012 10:12:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

už se to vaří bude to dobrýsmajlik

autor: Irrena
vloženo: 15.01.2012 08:18:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Právě vařímsmajliksmajliksmajlik

autor: Andrea (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.11.2011 12:47:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Už se to vaří!!! To bude dobrota smajlik

autor: TerkaV
vloženo: 05.09.2011 21:02:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To je baštasmajliksmajlikBodík 17!!!! Super receptík, díky za nějsmajliksmajlik

vloženo: 15.04.2011 12:18:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

naprostá mňamka,smajlik nezbyl ani sosík,natož masíčko smajlik

autor: Láda (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.02.2011 22:56:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Luxusni... ! Tolik lidi se olizovat jsem nevidel...smajlik

autor: Renule (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.11.2010 21:45:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

prosím,kolik čeho se dává na tu marinádu....děkujismajlik

autor: Kokoska
vloženo: 11.11.2010 16:16:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je to opravdu dobrý receptsmajlikzrovna si ho opět děláme.Je u nás velmi oblíbený dík za radusmajliksmajliksmajliksmajlikBodík jsme už dali.smajlik

autor: Ivina
vloženo: 09.11.2010 13:13:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsme ho zrovna měli k obědu.Jdu si chvíli natáhnout.

vloženo: 09.11.2010 12:59:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak si sedím za pracovním stolem, čtu báseň o pečeném kolínku, slintám a slintámsmajlik

autor: Kokoska
vloženo: 22.10.2010 20:13:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nemá to chybu!!!smajliksmajliksmajlik

autor: savlinka
vloženo: 27.09.2010 20:34:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

no krásné foto až tady slintámsmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: vendyboys
vloženo: 02.09.2010 22:12:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik

autor: ivulinka
vloženo: 24.07.2010 13:07:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska bylo k obědu. Jen pro příště bych koleno vařila i více jak hodinu, protože pak jsem ještě více jak dvě hodiny pekla v troubě při 220st. Jinak bylo výborné, kůřčička vypečená a krásně voňavá po marinádě. Bodík a pár foteček přikládám, jen jsem nefotila svým foťákem, takže fotky nejsou podle mých představ, snad tu nebudou vadit.

autor: Eliza
vloženo: 13.11.2009 22:42:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pěkný recept, koleno jsem už nepekla ani nepamatuju...smajliksmajlik Asi to napravím s tímto předpisem smajlik.
Jinak souhlasím s Paprikou, fotka vypadá jako úplně odjinud smajlik Doufám, že nezapomenu, uvařím a vyfotím...smajlik

autor: Paprika
vloženo: 15.07.2009 09:57:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivako - není to tvé koleno uzené ? A je tam ten kečup, worchester, sojovka, med, černé pivo a pod. ? Mně se zdá ta šťáva nějak světlá.
Je to vůbec foto k tomuto receptusmajlik

autor: Iljusa
vloženo: 24.06.2009 19:33:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dělám něco podobnéhosmajlik

vloženo: 24.06.2009 09:34:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pepo, vzhledem k tomu, že se pak koleno ještě peče, bych s tebou souhlasila. Myslím, že 40 minut by stačilosmajlik

autor: Pepa (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.06.2009 05:54:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hodinu v tlakáči je myslím až moc.Mám dojem že vytáhnete z hrnce rozvařené a rozpadlé kousky.smajlik

autor: Bibinka
vloženo: 23.06.2009 21:38:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Herro, to vůbec nevypadá špatně, mám doma 2 kolena, tak to možná vyzkouším a dávám ti bodasmajlik
Zároveň tě taky vítám mezi námi a ať sr ti tu líbí a jsi spokojená, přidávej recepty o 106smajliksmajlik

vloženo: 23.06.2009 21:00:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Herro, vítám tě na Topreceptech. Tohle kolínko určitě nezůstane nepovšimnutosmajliksmajlik+


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

recepty pečené koleno vepřové koleno pečené pečené koleno na medu pečené vepřové koleno nejlepší recepty recept na vepřové koleno vepřová kolena vepřové koleno na medu recept pečené vepřové koleno peceny koleno vepřové koleno nejlepší recept na pečené koleno koleno pečené pečená vepřová kolena pečené koleno recepty veprove koleno nejlepší pečené vepřové koleno recept na koleno marináda na vepřové koleno pečené vepřové vepřové pečené koleno recept koleno vepřové koleno recepty pečené koleno recept vepřové koleno nejlepší recepty recepty pečené vepřové koleno pečené vepřové koleno pečené vepřové koleno babica recept na veprove pecene koleno recepty na vepřové koleno recept veprove koleno recept na pečené koleno pečené koleno vepřové pečené vepřové koleno pohlreich recepty na pecene veprove koleno koleno recept pečené koleno babica pečené koleno babicovy dobroty recept pecene koleno vepřové koleno recept pečené vepřové koleno recept vepřove koleno recept video recept na pečéné vepřové koleno




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty