Libanonské brambory
Batata harra jsou tradiční libanonské brambory, které se servírují jako drobná pochutina k vínu nebo k pivu. Batata harra v překladu znamená “pikantní brambory". Kromě pikantního kajenského pepře tyto brambory vynikají také spoustou čerstvých bylinek.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 093 kJ / 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,04 g |
Tuky | 31,69 g |
Vláknina | 8,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 44,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Ochutnejte svět.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2021 18:02
11. 3. 2018 12:09
:
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 6 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 19 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 2 minutami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 37 minutami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 40 minutami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 2 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 5 hodinami
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 6 hodinami
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Dokonalé bramborové krokety: Aby byly uvnitř vláčné a na povrchu křupavé, musí se hlavně správně smažit
Další recepty
Tématické fráze: libanonské recepty brambory recepty top recepty z brambor libanonske menu recepty brambory top recepty lybanonske recepty libanonské recepty cz
Suroviny: brambory, česnek, paprika, pepř cayenský, koriandr čerstvý, olej olivový, šťáva citronová, pepř mletý, sůl, petrželka
Libanonské brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jmZB
2 názory