Pelmeně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 422 kJ / 2 013 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,76 g |
Tuky | 51,04 g |
Vláknina | 14,10 g |
Cholesterol | 859 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 5,02 g |
Sacharidy | 248,76 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Podáváme s kysanou smetanou a snítkou kopru.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 12. 2020 08:18
17. 11. 2016 19:31
Parmazan nema nic spolecneho s ruskou kuchynirudy:
maris:
18. 7. 2016 15:19
jen tam btw. na fotce nemáte pelmeni, ale vareniky. pelmeni se na konci slepí
18. 9. 2015 15:20
nela:Dík za recept,myslím, že je srozumitelný . Zítra se do něho pustím a už teď se na výrobky těšímwww.toprecepty.cz/images/design/smajlici/11.gif
nela:
tejaja:
5. 8. 2015 18:00
Jarka Malá: Ide tam štipka cukru, tá zvýrazní chuť. Rozhodne nemožeš od štipky cukru čakať sladkosť. Takže nijaké brrrr.
5. 8. 2015 12:27
Proč cukr, je to omyl? Brrrrrr!jarkam@email.cz
30. 3. 2014 11:09
V tom pripade aspon vime, odkud to berou oni ;) nemam nic proti, ten recept je fakt skvely, ale vite co :/
30. 3. 2014 09:31
nela: podívejte se na datum přidání tohoto receptu - 2008 a na datum, kdy tento pořad vysílali Kluci v akci. Rok výroby: 2014 a navíc foto přidala své kuchařka, která to udělala.
30. 3. 2014 09:23
A cely recept krasne zkopirovany od Kluku v akci ;)
16. 1. 2014 19:04
Můj děda tenhle recept přivezl z Ruska, když tam byl jako legionář, a nejradši to měl s ředěným octem a pepřem.
2. 5. 2012 10:31
Zdeno:Jakou mají úpravu ty brambory?Jen ovařené ve slupce a osolené?Nebo?
3. 3. 2012 21:04
zkuste místo octa citron - hodně! To je prostě bomba!
11. 12. 2011 19:14
ja je posipu parmazanem a navrh dam horcici s kecupem to je basta
25. 6. 2010 19:04
To si robíme každý týždeň a to s mäsom,tlač.zemiakmi poliate smaženou cibuľkou,tvarohom poliate maslom pos.cukrom a kakaom ,je to fajn...
25. 6. 2010 19:03
To si robíme každý týždeň a to s mäsom,tlač.zemiakmi poliate smaženou cibuľkou,tvarohom poliate maslom pos.cukrom a kakaom ,je to fajn...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Čachochbili
Přidáno před 1 hodinou

Nanuky z ostružin
Přidáno před 17 hodinami

Vepřová plec ve smetanové znojemské omáčce
Přidáno před 22 hodinami

Toust v omeletě
Přidáno před 22 hodinami

Tvarohovo-banánové nanuky s kokosem
Přidáno 18. 5. 2022 18:08

Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
Přidáno 18. 5. 2022 11:46
Právě bylo uvařeno:

Smetanové brambory s kuřecím masem
uvařil/a siana
před 58 minutami

Tvarohový cheesecake s čokoládou
uvařil/a Gabinka611
před 9 hodinami

Lotus řez s banánem
uvařil/a Brumaire
před 11 hodinami

Tuňáková pomazánka s kapary
uvařil/a Elivet
před 11 hodinami

Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
uvařil/a lukyn540
před 12 hodinami

Klasický hospodský guláš (vídeňský)
uvařil/a lukyn540
před 12 hodinami

Omeleta chudé hospodyňky
uvařil/a Jan Nemec
před 12 hodinami

Drobenkový tvarohový koláč
uvařil/a Marta.M
před 13 hodinami

Škvarkové placky ze staré kuchařky
uvařil/a Duduska
před 13 hodinami

Dobré, rychlé koláčky
uvařil/a helusa27
před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pilmeně palmeně těsto na pelmeně pelemeně omáčka na pelmeně pilmeni ukrajinské pelmeně bez masa pelmaně ukrajinská kuchařka pelmeně omáčka pelemeni pravé sibiřské pelmeně pelmeše pelemene recept kluci v akci pelmeně pravé ruské pelměně mouka ze sibiře pelimeni recepty-pelmeně ruská kuchyně recepty
Suroviny: mouka hladká, mouka polohrubá, vejce, sůl, voda, vejce, maso hovězí mleté, maso vepřové mleté, cibule, cukr, voda, máslo, pepř, sůl, smetana kysaná, kopr
Pelmeně
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1n
41 názorů