Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pelmeně

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 2. 2008 12:27

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 422 kJ / 2 013 kcal
Bílkoviny133,76 g
Tuky51,04 g
Vláknina14,10 g
Cholesterol 859 mg
Sodík 2,04 g
Sůl5,02 g
Sacharidy248,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podáváme s kysanou smetanou a snítkou kopru.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bbarbara

11. 12. 2020 08:18

:yes:

maro67

17. 11. 2016 19:31

Parmazan nema nic spolecneho s ruskou kuchynirudy:

maris:

S.M.

18. 7. 2016 15:19

jen tam btw. na fotce nemáte pelmeni, ale vareniky. pelmeni se na konci slepí;-)

Josef Babáček

18. 9. 2015 15:20

nela:Dík za recept,myslím, že je srozumitelný . Zítra se do něho pustím a už teď se na výrobky těšímwww.toprecepty.cz/images/design/smajlici/11.gif

nela:

tejaja:

tejaja tejaja

5. 8. 2015 18:00

Jarka Malá: Ide tam štipka cukru, tá zvýrazní chuť. Rozhodne nemožeš od štipky cukru čakať sladkosť. Takže nijaké brrrr.;-)

Jarka Malá

5. 8. 2015 12:27

Proč cukr, je to omyl? Brrrrrr!:-Ojarkam@email.cz

nela

30. 3. 2014 11:09

V tom pripade aspon vime, odkud to berou oni ;) nemam nic proti, ten recept je fakt skvely, ale vite co :/

spagetka spagetka

30. 3. 2014 09:31

nela: podívejte se na datum přidání tohoto receptu - 2008 a na datum, kdy tento pořad vysílali Kluci v akci.;-);-);-) Rok výroby: 2014 a navíc foto přidala své kuchařka, která to udělala.

nela

30. 3. 2014 09:23

A cely recept krasne zkopirovany od Kluku v akci ;)

Míla

16. 1. 2014 19:04

Můj děda tenhle recept přivezl z Ruska, když tam byl jako legionář, a nejradši to měl s ředěným octem a pepřem.

dcludek

2. 5. 2012 10:31

Zdeno:Jakou mají úpravu ty brambory?Jen ovařené ve slupce a osolené?Nebo?

Mesic

3. 3. 2012 21:04

zkuste místo octa citron - hodně! To je prostě bomba!

rudy

11. 12. 2011 19:14

ja je posipu parmazanem a navrh dam horcici s kecupem to je basta

Zdeno

25. 6. 2010 19:04

To si robíme každý týždeň a to s mäsom,tlač.zemiakmi poliate smaženou cibuľkou,tvarohom poliate maslom pos.cukrom a kakaom ,je to fajn...:-p:yes:

Zdeno

25. 6. 2010 19:03

To si robíme každý týždeň a to s mäsom,tlač.zemiakmi poliate smaženou cibuľkou,tvarohom poliate maslom pos.cukrom a kakaom ,je to fajn...:-p:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pilmeně palmeně těsto na pelmeně pelemeně omáčka na pelmeně pilmeni ukrajinské pelmeně bez masa pelmaně ukrajinská kuchařka pelmeně omáčka pelemeni pravé sibiřské pelmeně pelmeše pelemene recept kluci v akci pelmeně pravé ruské pelměně mouka ze sibiře pelimeni recepty-pelmeně ruská kuchyně recepty

Suroviny: mouka hladká, mouka polohrubá, vejce, sůl, voda, vejce, maso hovězí mleté, maso vepřové mleté, cibule, cukr, voda, máslo, pepř, sůl, smetana kysaná, kopr

TopRecepty.cz

Pelmeně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x1n