Brambory cibuláčky z papiňáku
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 997 kJ / 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,20 g |
Tuky | 11,84 g |
Vláknina | 21,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 516 mg |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 77,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 7. 2018 13:07
casino: Děkuji za názorWorcester používám obyčejný od mammity,ale rozhodně ho tady jako klíčovou surovinu neuvádím.Je to jen dochucovadlo.
Možná se Vám zdá,že jídlo musí být přesolené,ale není.4 lžíce worc. na dušenou cibuli(cca 300g)která je dost sladká+500g brambor není zase tak velké množství.Ale jak píšete,asi máme to patro v ústech každý jiné
Možná se Vám zdá,že jídlo musí být přesolené,ale není.4 lžíce worc. na dušenou cibuli(cca 300g)která je dost sladká+500g brambor není zase tak velké množství.Ale jak píšete,asi máme to patro v ústech každý jiné
30. 6. 2018 19:27
Anna Kocikova:
Především máte mou poklonu za vaření BRAMBOR v tlakáči
K jídlu mám spíše intimní vztah a rád se s ním mazlím i při vaření
***
Nevím jaký máte worcester, já používám originál. V nuancích se patrně liší, ale grund by měl být podobný
Asi ale máme půnebí v různém provedení..., neb já vložit do úst jídlo z cca půl kila brambor a 4 PL worcesteru (tedy co zemák, to 1PL tekutého koření), tak to se mnou sekne a bude pokoj, že
No, ale k čemu je mi recept, kde je klíčová surovina nahrazena vodou? To mi úplně stačí tento: https://www.toprecepty.cz/recept/40162-dusene-bram...
Především máte mou poklonu za vaření BRAMBOR v tlakáči
K jídlu mám spíše intimní vztah a rád se s ním mazlím i při vaření
***
Nevím jaký máte worcester, já používám originál. V nuancích se patrně liší, ale grund by měl být podobný
Asi ale máme půnebí v různém provedení..., neb já vložit do úst jídlo z cca půl kila brambor a 4 PL worcesteru (tedy co zemák, to 1PL tekutého koření), tak to se mnou sekne a bude pokoj, že
No, ale k čemu je mi recept, kde je klíčová surovina nahrazena vodou? To mi úplně stačí tento: https://www.toprecepty.cz/recept/40162-dusene-bram...
30. 6. 2018 10:32
casino: Worcester nahradit vodou?Ano i 4 PL obyčejné vody udělají za pár minut spolu s ostatními surovinami chutnou šťávu.Ne každý má worcester rád
26. 6. 2018 12:03
Anna Kocikova:
Worcester nahradit vodou?
Hmmm...
Worcester nahradit vodou?
Hmmm...
26. 6. 2018 11:00
Anna Kocikova:
26. 6. 2018 10:41
Omlouvám se za chybu v receptu
Hambro: Brambory přidáme po orestování cibule atd...jdu to do receptu dopsat a děkuji za povšimnutí
Jana Dorazinová-Remková: Jak píše Cathleen,cibule růžovou slaninu ochladí a navíc 3 kusy pustí dostatečné množství šťávy takže se slanina opravdu nespálí.
casino: Neuvádím,že se worcester musí použít za každou cenu.Kdo ho nemá rád,může nahradit jinou tekutinou např.vodu nebo vývarem.
Hambro: Brambory přidáme po orestování cibule atd...jdu to do receptu dopsat a děkuji za povšimnutí
Jana Dorazinová-Remková: Jak píše Cathleen,cibule růžovou slaninu ochladí a navíc 3 kusy pustí dostatečné množství šťávy takže se slanina opravdu nespálí.
casino: Neuvádím,že se worcester musí použít za každou cenu.Kdo ho nemá rád,může nahradit jinou tekutinou např.vodu nebo vývarem.
26. 6. 2018 09:23
cathleen: Díky
Já jsem taky ale... Kdybych si hned, a ne až teď, prohlédla fotky, tak jsem ani nemusela psát. Je tam pěkně nafocený postup.
Já jsem taky ale... Kdybych si hned, a ne až teď, prohlédla fotky, tak jsem ani nemusela psát. Je tam pěkně nafocený postup.
26. 6. 2018 08:50
Hambro: Drahuška to určitě doupraví Se slaninou mám zkušenost takovou, že když k ní, už lehce osmažené (růžové - jako se píše v receptu) přidám cibuli, celá směs se tím lehce ochladí a slanina se už více nevypéká, určitě nepálí.
26. 6. 2018 00:27
Jana Dorazinová-Remková: Jani, myslíš od začátku hned vše dohromady? Já jsem zase myslela brambory přidat až nakonec. Těsně před zavřením papiňáku. A s tou slaninou máš asi pravdu.
26. 6. 2018 00:24
casino: Samozřejmě a taky česnek, aby už to bylo všecko. Vlastně pepř se nám někam ztratil.
26. 6. 2018 00:23
Hambro: Brambory, jestli tomu dobře rozumím, se dávají hned spolu se zeleninou. Jen si nejsem jistá, že slanina, když zrůžoví se pak nespálí, když budeme čekat na zezlátnutí cibule.
25. 6. 2018 23:43
Hambro:
Asi poté co cibule chytne barvu a před tím, než se hrnec zadekluje, že
Ale hlavně neopomeňte přidat worcester...
Asi poté co cibule chytne barvu a před tím, než se hrnec zadekluje, že
Ale hlavně neopomeňte přidat worcester...
25. 6. 2018 23:17
Můžete prosím do postupu doplnit v kterou chvíli se do papiňáku přidávají brambory? Je tam jenom na začátku, že se brambory nakrájí na 0,5 cm plátky a dál už o bramborách není zmínka, až pak na konci, že se osolí a podávají. Asi po orestování slaniny, kmínu, cibule atd., že? Recept se mi líbí, ráda ho vyzkouším.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 4 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 9 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 12 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 13 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 48 minutami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 1 hodinou
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 1 hodinou
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 2 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 4 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 5 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 6 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 6 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: brambory v papiňáku brambory z papiňáku recept v papiňáku recepty z papiňáku brambory pecene v papiňáku recept na brambory v papiňáku vareni brambor v tlakaci pokrmy z papinaku cibuláčky s brambory brambory cibulacky
Suroviny: brambory, cibule, česnek, slanina anglická, olej, omáčka worcesterová, kmín celý, pepř mletý, sůl, pažitka
Brambory cibuláčky z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OnNr
13 názorů