Segedín z bůčku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 589 kJ / 2 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,80 g |
Tuky | 180,58 g |
Vláknina | 27,12 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 402 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 61,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2022 14:24
"Každý jen tu svou má za jedinou..."
Moje milovaná je M.J.Sandtnerová; vařeno tedy podle ní a při čekání na výsledek jsem brouzdal po rcp
Ukázalo se, že vařím segedín stejně jako Dajda: tedy bez divokého koření
...česnek jsem nakonec omilostnil a nebyla to chyba
...a bez bujónu a bez mouky (lepek) - zahustil jsem bramborem. Jídlo zahuštěné moukou je samozřejmě lahodnější, o tom žádná, že
***
Radost a chuť mi trošku dost pokazila skutečnost, že maso bylo extra "cítit" prasečinou...
No, čím asi mělo "vonět", když bylo z vepřového, že?
Ale stejně by mě zajímalo v čem se to čuně vyválelo...
Moje milovaná je M.J.Sandtnerová; vařeno tedy podle ní a při čekání na výsledek jsem brouzdal po rcp
Ukázalo se, že vařím segedín stejně jako Dajda: tedy bez divokého koření
...česnek jsem nakonec omilostnil a nebyla to chyba
...a bez bujónu a bez mouky (lepek) - zahustil jsem bramborem. Jídlo zahuštěné moukou je samozřejmě lahodnější, o tom žádná, že
***
Radost a chuť mi trošku dost pokazila skutečnost, že maso bylo extra "cítit" prasečinou...
No, čím asi mělo "vonět", když bylo z vepřového, že?
Ale stejně by mě zajímalo v čem se to čuně vyválelo...
10. 6. 2021 17:20
S malou úpravou vařím taky tak, zelí jsem měla sterilované kysané. Smetanu dávám někdy kysanou na horký guláš, každý podle chuti..přidala jsem foto.
24. 11. 2019 20:54
recepty73: Souhlasím,jen u každého receptu který tady je tak ho casino haní,o tom tyhle stránky nejsou,každý vaří jinak,nezkusil a kecá do všeho.
24. 11. 2019 20:52
Dajda: Zkusím příště zapect,dobrý nápad.diky
24. 11. 2019 18:33
recepty73: Nakonec v mém případě vlastně není úplně nakonec, ale předtím, než dám guláš ještě na závěr zapéct do trouby. https://www.toprecepty.cz/recept/30046-segedinsky-... Cítit rozhodně nic není.
24. 11. 2019 18:18
Sterilované zelí nekysané? Vždyť může být sterilované zelí i kysané
Proč ne česnek? Neříkám, že ho dávám zrovna 4 stroužky, někdy ho nedám vůbec, ale nakonec určitě ne, to pak česnek nedodá jídlu ten správný ocásek, ale minimálním povařením je právě cítit po česneku. No, každý vaří podle vlastní chuti a o tom to je, že ...minulý týden jsem jedním uchem poslouchal pořad: Co naše babičky uměly a... no, paní také česnek přidala s masem a dusila...
Proč ne česnek? Neříkám, že ho dávám zrovna 4 stroužky, někdy ho nedám vůbec, ale nakonec určitě ne, to pak česnek nedodá jídlu ten správný ocásek, ale minimálním povařením je právě cítit po česneku. No, každý vaří podle vlastní chuti a o tom to je, že ...minulý týden jsem jedním uchem poslouchal pořad: Co naše babičky uměly a... no, paní také česnek přidala s masem a dusila...
24. 11. 2019 16:30
Dajda: Právě pro to sem posílají lidé recepty,každý to dělá jinak.Bud to vyzkouším,nebo si najdu jiny recept.Pokud by jsme to všichni dělali stejně,můžou tuhle stránku zrusit
24. 11. 2019 13:29
casino: Do segedínu nedávám pepř, nové koření ani bobkový list, ale jeden dva stroužky česneku na závěr ano. Měly by přispět k pikantnosti, ale guláš samozřejmě nesmí chutnat po česneku! Sterilované zelí jsem ještě nezkoušela, ale proč ne?
24. 11. 2019 12:33
Každý si něco najde že ?
casino: Každý jsi něco najde že?
casino: Každý jsi něco najde že?
24. 11. 2019 12:03
Segedin z bůčku
Segedín z nekysaného zelí? No budiž
Segedýn s česnekem No, každému podle chuti, že
Segedín z nekysaného zelí? No budiž
Segedýn s česnekem No, každému podle chuti, že
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 33 minutami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 1 hodinou
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 16 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 20 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Weera uvařil před 3 minutami
Sýrové párty krekry
Carolka409 uvařila před 32 minutami
Maková náplň (nádivka)
Carolka409 uvařila před 33 minutami
Koprová omáčka
Nycka uvařila před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
Anicka78 uvařila před 2 hodinami
Kolínková směs s masovými kuličkami
KamSuch uvařila před 2 hodinami
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 12 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 13 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 13 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tereza z Peče celá země nabídla recept na koňakové špičky do skleničky: Vejde se do nich víc likéru, říká s úsměvem
Tři zmrzlí: Ledoví muži Pankrác, Servác a Bonifác letos nejspíš úrodu neohrozí, přesto sazeničky dobře chraňte
Slavná americká pink lemonade se připravuje z citronů, skvěle osvěží a typicky růžovou barvu jí dodá netradiční surovina
Další recepty
Tématické fráze: segedinsky z bucku recept na segedínský na guláš sbůčku nekysané zelí segedyn z ocasku segedín recept gulaš z pečeného bůčku sterilované zelí a segedin co naše babičky uměly segedinský guláš recept segedin z pečeného z bůčku segedin segedyn z bučku segedín z boku
Suroviny: bok vepřový, cibule, česnek, sůl, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, zelí sterilované, smetana, sádlo, mouka hladká, pepř, paprika sušená sladká, voda, bujón
Segedín z bůčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q4vq
10 názorů