Vepřoví vrabci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 435 kJ / 1 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,58 g |
Tuky | 55,33 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 417 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 16,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 2. 2020 15:23
Eja57: "...levý dolní roh není zrovna reklama na šťávu..."
Aha..., asi mají recht Ono to vypadá jako nedostatečně (ba přímo blbě) rozmíchané, že
***
"Šťávu zaprášíme moukou, rozmícháme..."
Např. Zelí po česku" taky zaprašuji ale sypat mouku do HORKÉ šťávy to už se musí umět, že
Tady je spolehlivější použití zátřepky (jako na Zelí po moravsku)
Aha..., asi mají recht Ono to vypadá jako nedostatečně (ba přímo blbě) rozmíchané, že
***
"Šťávu zaprášíme moukou, rozmícháme..."
Např. Zelí po česku" taky zaprašuji ale sypat mouku do HORKÉ šťávy to už se musí umět, že
Tady je spolehlivější použití zátřepky (jako na Zelí po moravsku)
6. 2. 2020 15:15
Eja57: Bohužel vyfocené a servírované to nemám. Už jsme vše snědli. Až buď vařit příště pokusím se nezapomenout a vyfotit.
6. 2. 2020 14:42
casino: i oni asi ráčejí seznat, že levý dolní roh není zrovna reklama na šťávu k vrabčákům ( proto taky oslovuji autorku, jestli by nebyla fotečka už na talíři...)....kromě neprovaření se nabízí samozřejmě poměr výpek/voda/mouka...to mají recht
6. 2. 2020 14:34
Barborko, fotka naservírovaného jídla by nebyla???
6. 2. 2020 13:57
Eja57: .... a provařených!
6. 2. 2020 13:46
"1 lžíce hladké mouky" vs. "trochu vody"
Eja57:
No, jestli z fotečky (při neznámém poměru obou složek) ráčejí seznat zda provařeno či nikolivěk, pak smekám
Eja57:
No, jestli z fotečky (při neznámém poměru obou složek) ráčejí seznat zda provařeno či nikolivěk, pak smekám
6. 2. 2020 13:24
Barborka 2: když je to samozřejmé, proč to není napsáno v receptu? Ne každý zvládá vaření a pak se řídí jen tím, co recept radí.
4. 2. 2020 20:58
cathleen: Samozřejmě že provařím aby šťáva zhoustla.
4. 2. 2020 16:47
cathleen: někdy žádná fotka je lépe - podle fotky to asi dál provařeno není....navíc vrabců je tady plné hejno....
4. 2. 2020 16:02
Barborko, zaprášíš to moukou, vložíš maso zpátky a - Dál neprovařuješ?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 12 minutami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 1 hodinou
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 1 hodinou
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 1 hodinou
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 1 hodinou
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 1 hodinou
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 2 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 2 hodinami
Chutné vafle
Lucie1989 uvařila před 2 hodinami
Avokádová pomazánka
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: vepřoví brabci recepty vrabec
Suroviny: plec vepřová, sádlo, cibule, protlak rajčatový, mouka hladká, česnek, sůl, pepř, kmín celý
Vepřoví vrabci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/84rg
10 názorů