Dobrá tuňáková pomazánka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 161 kJ / 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,88 g |
Tuky | 40,79 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 110 mg |
Sodík | 370 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 16,54 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pomazánka je velmi dobrá a rychlá.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 16 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 16 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 22 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí smetanový pekáček
kimlo uvařila před 26 minutami
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 5 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 9 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 10 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 11 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 11 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 11 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 13 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Jak se daří finalistům Peče celá země: Vojtěch vyprodává kurzy, Tereza frčí na sítích a Roman se naučil důležitou věc
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: tuňáková pomazánka top recepty
Suroviny: tuňák, cibule, pomazánkové máslo, máslo, sůl, pepř
Dobrá tuňáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qzZG
0 názorů