Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbová omáčka z pomazánkového másla

V čem je tato houbová omáčka jiná? Přidáváme do ní nastrouhaný celer, který podpoří chuť hub a na zjemnění pomazánkové máslo. Není třeba použít žádných dochucovadel, omáčka je výrazná sama o sobě. Podáváme s těstovinami, knedlíkem, nebo třeba s noky.

Hodnocení receptu je 4,6 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby namočení hub

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby namočení hub)

26. 6. 2020 16:04

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 765 kJ / 422 kcal
Bílkoviny21,28 g
Tuky26,23 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 329 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy24,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Celeru jsem měla zbytek a nevážila, ale odhaduji, že ho bylo asi tolik. Podpoří tu chuť hub.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MamlajdaD MamlajdaD

26. 6. 2020 16:11

mika59: Nezlob se, ale prosím, doplň slovo "cibuli" do prvního odstavce - druhá věta. Pro začínající kuchařinky by to mohlo být matoucí. ;-) Jinak moc pekný recept a zajímavý s tím strouhaným celerem! :-8<3

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: houby sušené, celer strouhaný, pomazánkové máslo, cibule, máslo, mouka hladká, vývar masový, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř bílý mletý

TopRecepty.cz

Houbová omáčka z pomazánkového másla

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W39o