Vídeňský štrúdl a klasické náplně
Suroviny
Porce: 1 nohavice
Nutriční hodnoty
Energie | 25 175 kJ / 6 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,45 g |
Tuky | 371,22 g |
Vláknina | 53,40 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 449,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Těsto použijeme listové nebo tohle: https://www.toprecepty.cz/recept/29123-jednoduche-...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 10. 2020 18:16
Veronika.Hrozna:
To jsou věci
Jsem si vyhledal co je to za zvláštní mák zde použitý...
...a vidím, že je ve stejném obalu jako ten co jsem onehdy nacpal nemletý do náplně
https://www.ferpotravina.cz/polotovary/mak-mlety-t...
No a stran fotečky, když už se tu vede řeč O NÁPLNÍCH, tak ta vaše je obzvláště vypečená...
...možná proto, že jste nefotila proti světlu, že
To jsou věci
Jsem si vyhledal co je to za zvláštní mák zde použitý...
...a vidím, že je ve stejném obalu jako ten co jsem onehdy nacpal nemletý do náplně
https://www.ferpotravina.cz/polotovary/mak-mlety-t...
No a stran fotečky, když už se tu vede řeč O NÁPLNÍCH, tak ta vaše je obzvláště vypečená...
...možná proto, že jste nefotila proti světlu, že
25. 10. 2020 17:47
Jaromira18: Ještě, že máme fotku !
25. 10. 2020 17:45
Eja57: Já taky, protože už nemám mák. Teď jsem poskládala višňovej, kvůli gramáži, aby recept mohl někdo udělat. Právě je v troubě, tak za dvě hodinky , když se vychladí, tak si mohu dát.
25. 10. 2020 17:42
Veronika.Hrozna: Veroniko je tam tvá náplň, tak je tvůj, moc a moc chutnal všem, už mám také jen tu patičku.. Tuhle náplň budu dělat často. Moc díky za ní.
25. 10. 2020 17:41
Miluju strudl a tady nemam slov, parada.
25. 10. 2020 17:05
Jaromira18: já jsem si s dovolením vydloubla kousíček z monitoru, ke krásný kávu mám vlastní....
25. 10. 2020 17:00
Eja57: Nevadí , vše je O.K. Jak v každé domácnosti je šuplík na všehochuť věcí, tak i diskuze pod receptem, může být v této těžké době osvěžující, i s tou rozmanitostí a dobrou atmosférou. I to jídlo, které pak připravíme, je lékem pro duši !
25. 10. 2020 16:53
Jaromira18: Jaruško ten je nádhernej , až očka přecházejí. Děkuji za kafíčko , jdu si ho vypít/ zrovna jsem si uvařila/ Za to žes našla odvahu a ihned vyzkoušela, ti moc děkuji. Já dám pryč ten ubohý zbytek štrúdlu na fotce, který jsem poslala jen z nouze ctnost, protože víc nezbylo.
A dám tvoji fotečku na titulku.
Mně totiž ani nenapadlo fotit štrúdl, když měl ořezanou jen jednu patičku! To "někdo" ožr..., hned jak byl namazán máslem a rumem.
A dám tvoji fotečku na titulku.
Mně totiž ani nenapadlo fotit štrúdl, když měl ořezanou jen jednu patičku! To "někdo" ožr..., hned jak byl namazán máslem a rumem.
25. 10. 2020 16:06
Veronika.Hrozna: výborný nápad - název receptu "štrúdlové náplně" - jmenuji Tě královnou náplní....pošlu SZ, to vymyslíme
Tady už není skoro vidět o čem diskuze je, mnoho by bylo jistě možno v SZ, je tu smajlíků množství větší než malé
Tady už není skoro vidět o čem diskuze je, mnoho by bylo jistě možno v SZ, je tu smajlíků množství větší než malé
25. 10. 2020 15:51
Veronika.Hrozna: Verunko, no já nevím, právě, že je tady tolik pěkných receptů na štrúdly a záviny, tak mám obavy, že to podle receptu bez obrázku nikdo neudělá. Ale ať je po tvém, tak já to sem přidám, dopíši tam i odkaz na těsto od Ivuši, že je také na to vhodné místo pracného tahaného těsta. Snad to tak bude pro případného zájemce přijatelnější! Tak večer to tu bude. Ahojky, moc zdravím!
25. 10. 2020 14:25
Veroniko uvařila jsem ti kafíčko, je to vynikající náplň.
25. 10. 2020 13:22
MamlajdaD: Tak ten recept najdi ! Dej tam tu náplň, kterou si napsala a to by čert na tom seděl, že by někdo neupekl! Podívej, jaká debata se spustila, kvůli jednomu odkrojku pro mne běžného mákového štrúdlu. Hospodyňky chtějí nové recepty ! A štrúdl snad papá každý ! Jakýkoliv, v každou denní, i noční dobu, není žádný štrúdl v bezpečí!
25. 10. 2020 13:19
Komenty OT jsem smazala, i na přání diskutujícího. O cenzuru rozhodně nejde
25. 10. 2020 13:14
magdalenka:
25. 10. 2020 12:12
Veronika.Hrozna: myslela som tvarohove pite, nie jablkove. Tam pridavam krupicku alebo skrob, pudingovy prasok, ak treba.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 20 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno před 22 hodinami
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Bramborová polévka od babičky
Noe_tvori uvařila před 8 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 10 hodinami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 11 hodinami
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 11 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 11 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 12 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 12 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Linea uvařil před 13 hodinami
Křupavé vepřové kolínko
kiwi40 uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vietnamské jarní závitky: Plněná asijská pochoutka z rýžového papíru
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař
Pět způsobů, jak využít ředkvičky: Křupejte je v salátu, v pomazánce, uvařte je v polévce, upečte či osmažte
Další recepty
Suroviny: jablko, mák mletý, rozinky, cukr vanilinový, cukr skořice, skořice mletá, cukr krystal, rum, máslo, višně, mák, cukr vanilkový, cukr skořice, cukr krystal, kůra citronová, rum, máslo, těsto listové, víno hroznové, krupice, cukr moučkový, cukr vanilkový, sádlo vepřové
Vídeňský štrúdl a klasické náplně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xJGE
52 názorů