Čokoládovo-tvarohový přelud
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 20 499 kJ / 4 899 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,22 g |
Tuky | 209,99 g |
Vláknina | 17,25 g |
Cholesterol | 852 mg |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 639,51 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Marmeládu jsem měla domácí meruňkovou. Moučník je díky tvarohu krásně vláčný. Nejlepší je jíst přelud ještě horký. Kdo chce, může zdobit šlehačkou.
hrnek = 250 ml
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 1 hodinou
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 2 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 6 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 7 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
zuzanax uvařila před 11 minutami
Broskvové řezy s pudinkem
RAMiel uvařila před 28 minutami
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 2 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 2 hodinami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 3 hodinami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 4 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 4 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 5 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Další recepty
Suroviny: vejce, mouka hladká, olej, mléko, tvaroh plnotučný, cukr, kakao, cukr vanilkový, prášek do pečiva, marmeláda, čokoláda hořká, máslo, mléko
Čokoládovo-tvarohový přelud
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qyV7
0 názorů