Nejlepší pepřová omáčka nejen k panence
Výborná smetanová omáčka s vůní a pikantností pepře. Hodí se k vepřové panence, ale můžete ji samozřejmě servírovat i k jiným oblíbeným druhům masa. Její přípravu však neuspěchejte, pomalé vaření jí dodá tu správnou chuť a konzistenci.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 3 406 kJ / 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,74 g |
Tuky | 83,93 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 77 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 7,91 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tip 1: U omáčky je potřeba být opravdu trpělivý, ačkoliv se to nezdá, ke správnému výsledku se dojde pomalým vařením a na přípravu budete potřebovat minimálně 15 minut.
Tip 2: Omáčku je nejlepší připravovat v pánvi, ve které jste opékali maso, omáčka bude mít o to silnější chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 11. 2020 20:20
( Pepřové omáčky mám ráda, dělávám s naloženým zeleným, a výborná je s růžovým...)
26. 11. 2020 18:02
26. 11. 2020 17:55
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 7 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Klobásy
Přidáno před 18 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 19 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 9 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 9 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 10 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 10 hodinami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 10 hodinami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 11 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 12 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 13 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 13 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Lahodnou a pikantní pepřovou omáčku připravujeme hlavně k minutkám nebo steakům. Poradíme, jak na ni
Jaká je nejlepší poleva na zdobení perníčků? Taková, co se krásně nanáší, nestéká, rychle schne a je velmi chutná
Další recepty
Suroviny: pepř černý, bourbon, vývar masový, smetana ke šlehání, máslo
Nejlepší pepřová omáčka nejen k panence
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vEY5
3 názory