Hlíva pečená s bramborami na smetaně
Hlíva ústřičná je řazena mezi superpotraviny. Zkuste z ní vykouzlit báječný oběd nebo večeři podle tohoto receptu. Všechny suroviny jen pokrájíte, vložíte do pekáčku, okořeníte a zapečete se smetanou.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 927 kJ / 1 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,35 g |
Tuky | 106,85 g |
Vláknina | 28,50 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 75,08 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 5. 2024 17:14
14. 5. 2024 16:32
2. 11. 2023 10:28
21. 9. 2023 21:19
6. 7. 2023 14:08
6. 7. 2023 12:41
25. 1. 2022 17:27
25. 1. 2022 13:14
1. 12. 2021 11:51
30. 11. 2021 09:58
21. 10. 2021 13:22
21. 10. 2021 13:06
Jana
20. 10. 2021 21:39
20. 10. 2021 21:19
20. 10. 2021 21:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 6 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 9 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 10 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 12 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 12 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 12 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hlíva je po žampionech druhá nejoblíbenější pěstovaná houba. Přinášíme šikovné nápady na její kuchyňské zpracování
Houbová královna imunity: Ve staré Číně se hlívou ústřičnou dokonce i platilo
Kam se hodí která smetana. Potřebujeme ji k zapékání, do omáček i polévek. Poradíme, jakou zvolit, aby se pokrm nesrazil
Další recepty
Suroviny: hlíva ústřičná, brambory, česnek, cibulka jarní, smetana, slanina anglická, olej, sůl, kmín mletý, pepř mletý, paprika sušená sladká
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/63WQ
23 názorů