Pomalu pečená kližka na Moravance
Kousky hovězí kližky, pomalounku pečené na směsi sladkokyselé zeleniny se doslova rozpadají, jak jsou křehoučké. Červené víno omáčku ještě dochutí a v kombinaci se sametově jemnou bramborovou kaší bude požitek z jídla dokonalý.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 748 kJ / 1 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,19 g |
Tuky | 43,78 g |
Vláknina | 63,01 g |
Cholesterol | 411 mg |
Sodík | 3,19 g |
Sůl | 7,70 g |
Sacharidy | 61,90 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 4. 2021 10:49
23. 4. 2021 07:32
15. 4. 2021 13:19
14. 4. 2021 23:34
14. 4. 2021 19:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 6 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 10 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 11 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 4 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 4 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 5 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 6 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Pečení v horkovzdušné troubě je výhodné, ale má svá specifika. Poradíme, jak v takové troubě péct maso
Na rychlé oloupání cibule pomáhají různé vychytávky. Vyberte si tu, která vám nejlépe vyhovuje
Další recepty
Suroviny: kližka hovězí, moravanka, cibule, mrkev, celer, víno červené, paprika sušená sladká, sádlo, vývar masový, mouka hladká, koření nové koření, sůl, pepř mletý
Pomalu pečená kližka na Moravance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pJRm
5 názorů