Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoční hrudka, nebo syrec

Mezi tradiční slovenské velikonoční pochoutky patří i sýr nazývaný hrudka nebo syrec. Připravit ho můžeme naslano i na sladko - skvělý je třeba s vanilkovým cukrem a skořicí nebo ochucený medvědím česnekem.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 25 min + doba odkapání - nejlépe přes noc

30 min (5 min příprava + 25 min tepelná úprava, + doba odkapání - nejlépe přes noc)

3. 5. 2021 19:35

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie4 604 kJ / 1 100 kcal
Bílkoviny86,08 g
Tuky60,36 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,61 g
Sodík 996 mg
Sůl2,26 g
Sacharidy53,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Já jsem přidal medvědí česnek, pažitku, bazalku. Každý si může dochutit podle toho, co má rád.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mléko, vejce, sůl, bylinky, cukr vanilkový, skořice

TopRecepty.cz

Velikonoční hrudka, nebo syrec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GBzK