Asijský pečený vepřový bůček
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 26 197 kJ / 6 261 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 260,23 g |
Tuky | 522,14 g |
Vláknina | 30,44 g |
Cholesterol | 740 mg |
Sodík | 21,41 g |
Sůl | 49,24 g |
Sacharidy | 117,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Kdy je bůček hotový poznáme tak, že když do něj píchneme jehlou nebo vidličkou, tak jdou krásně sundat bez jakéhokoliv násilí.
Dobrou chuť přeje Mr. Buczech.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2024 04:27
Nevím odkud máte recept, ale jsou v něm fatální chyby.
Především, salát se nejmenuje Pak choy, ale Bok choy. A netuším co je olamil. Jestli jste ale měla na mysli solamil, bramborový škrob, tak se zase mýlíte. Asijská kuchyně bramborový škrob nepoužívá. Používá výlučně škrob kukuřičný, u nás k dostání pod názvy Zeamil nebo Gustin.
Kukuřičný skrob je jemnější a snáze rozpustný. Stejně tak Asie nepoužívá mletou papriku, ale chilli.
Především, salát se nejmenuje Pak choy, ale Bok choy. A netuším co je olamil. Jestli jste ale měla na mysli solamil, bramborový škrob, tak se zase mýlíte. Asijská kuchyně bramborový škrob nepoužívá. Používá výlučně škrob kukuřičný, u nás k dostání pod názvy Zeamil nebo Gustin.
Kukuřičný skrob je jemnější a snáze rozpustný. Stejně tak Asie nepoužívá mletou papriku, ale chilli.
24. 5. 2021 17:28
Krásné foto i recept, uložím, vyzkouším a dám vědět
21. 5. 2021 07:59
16. 5. 2021 14:24
yanull: Dobrý den, fotka byla pořízena na mám telefonu dne 4.5. v 13:00 hodin, poté byla přes photoshop upravena (odstranil jsem stůl na fotce a přidal jsem bílé pozadí). Doložit jiné fotky nemůžu, pořídil jsem jenom jednu. Fotka na netu 100% není.
15. 5. 2021 07:12
Dovolím se zeptat, zda vložená fotka tohoto jídla je Vaše. Jsou tu tací, kteří vloží fotku z netu a tato je jí velmi podobná. Pokud to můžete doložit, budu ráda a děkuji.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 1 hodinou
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 1 hodinou
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 2 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 2 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 2 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 3 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 3 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 4 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Aspik a sulc: Ovoce, zelenina, ryby nebo maso zalité aspikem vypadají jako zatavené do skla
Skladujete správně potraviny? Co patří do lednice a kolik v ní má být stupňů?
Další recepty
Suroviny: bůček vepřový, omáčka sojová, olej sezamový, omáčka rybí, semínka sezamová, pasta kari červená, česnek, zázvor, med, limetka, rýže jasmínová, sůl, chilli paprika čerstvá, zelí čínské pak choi, fazolky zelené, olej slunečnicový, koriandr
Asijský pečený vepřový bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J4q2
5 názorů