Krůtí prsa s lepenicí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 683 kJ / 1 597 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,49 g |
Tuky | 65,30 g |
Vláknina | 31,95 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 232 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 202,29 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 7. 2021 18:27
casino: Pravda, příště určitě uvedu zdroj. Ale žádný problém nenastal. Připomínky od Eja57 jsou v pořádku.
10. 7. 2021 18:21
RubyRom:
A což takhle uvádět zdroj
No a bylo by po problémech, že
A což takhle uvádět zdroj
No a bylo by po problémech, že
10. 7. 2021 16:49
Eja57: Budu hledat. Já jsem zelí také dusila a část jsem dala syrové. Použila jsem domácí kysané, které dělám do kadečky, po nějaké době ho ukládám do sklenic.
10. 7. 2021 16:30
RubyRom: tak hledej....zadala bych si "staročeská lepenice"....fakt to neznáš? Je jich jako svíčkovych milion verzí....ale ten základ - uvařím brambory, trochu šťouchnu a přidám dobre kysané zelí je podle mne nej...nekdo zelí dusí....taky to jde...
10. 7. 2021 16:16
Eja57: ne ne jmenuje se to lepenice, brambory jsou udělané jako brkaše a v tom je zelí, jen já jsem brambory jenom rozšťouchala. Ale název je v té kuchařce lepenice. Já se přiznám, že jsem lepenici nikdy nejedla a tedy ani nevím jak má správně vypadat a chutnat. Chytila jsem se tohoto receptu co jsem našla. Budu se muset podívat po jiných receptech, ale otázka je, který je ten správný? Stačilo mi, že to chutnalo skvělé.
10. 7. 2021 16:01
RubyRom: ale sama píšeš, že se to v kuchařce jmenuje brkase se zelím....
10. 7. 2021 15:18
Eja57: Já jsem žádné recepty na lepenici nescháněla, našla jsem tento v kuchařce a bylo rozhodnuto. Ale podívám se po receptech.
10. 7. 2021 13:51
RubyRom: tak to ok, chutnalo by mi velmi.
Ale je to brkase se zelím....a NE lepenice
Ale je to brkase se zelím....a NE lepenice
10. 7. 2021 13:49
Tento recept je z kuchařky - 2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně, je to tam ale jako bramborová kaše se zelím. Já jsem brambory rozšťouchala. Jako příloha to bylo moc dobré.
10. 7. 2021 13:43
já si tedy výjimečně dovolím nesouhlasit:omg:
Pro kontrolu jsem si projela asi 30 různých receptů na lepenici. To opravdu není brambory s mlékem, to tam nemá co dělat. Jestli kysané zelí podusíme nebo dáme syrové je otázka gusta...ale nikdy ne sterilovane...
Tohle prostě NENÍ lepenice, a ta klasická by se k tomuto jídlu ani nehodila.
Omlouvám se, já jsem na lepenici docela fanatik...ale na tu staroceskou...
Pro kontrolu jsem si projela asi 30 různých receptů na lepenici. To opravdu není brambory s mlékem, to tam nemá co dělat. Jestli kysané zelí podusíme nebo dáme syrové je otázka gusta...ale nikdy ne sterilovane...
Tohle prostě NENÍ lepenice, a ta klasická by se k tomuto jídlu ani nehodila.
Omlouvám se, já jsem na lepenici docela fanatik...ale na tu staroceskou...
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 6 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 9 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 12 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 4 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 5 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 5 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 5 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 5 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 6 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Suroviny: prsa krůtí, pepř, cibule, olej, petrželka, tymián, zázvor, vývar drůbeží, smetana, mouka hladká, máslo, brambory, zelí kysané, mléko, cibule, olej, máslo, kmín celý, sůl
Krůtí prsa s lepenicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LQ54
10 názorů