Vepřová plec po venkovsku
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 307 kJ / 1 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,76 g |
Tuky | 42,74 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 519 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 35,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Původně jsme tento pokrm doma připravovali z naporcovaného králíka, ale zdroj domácích králíků vyschnul a předražené vychrtlé veverky z marketů nemá smysl kupovat.
Další odzkoušené varianty jsou z telecího a krůtího masa.
My jsme zvyklí to servírovat s těstovinami, ale takový karlovarský knedlíček by tomu slušel taktéž.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2024 16:05
Vyzkoušeno a mohu jen doporučit
20. 2. 2022 10:36
Marie Svarcova: já jak můžu někam nalejt pivo nebo víno tak ho tam vrznu
20. 2. 2022 09:34
dělám podobně jen s troškou wocesteru místo vína . Pěkný recept i foto
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Jablkový závin z listového těsta
p.tanclova uvařila před 45 minutami
Jednoduchá cibulová omáčka ke steaku
Maxman uvařila před 47 minutami
Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
danila uvařila před 1 hodinou
Kynutý koláč s jablečnou náplní
keijei uvařil před 1 hodinou
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
Manelka uvařila před 1 hodinou
Kotlety se šlehačkou
jalamo uvařila před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
sikorovaadel uvařila před 9 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
Petra.kaw uvařila před 11 hodinami
Tvarohový dezert do skla
Jamca uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, cibule, hříbky sušené, víno bílé, petrželka, máslo, sádlo, mouka hladká, bazalka čerstvá, pepř, sůl, těstoviny
Vepřová plec po venkovsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6L1V
3 názory