Jarní piškotový dort
Dort je zpravidla součástí hostiny při slavnostní příležitosti. Jemný a nadýchaný piškotový korpus je v tomto případě natřikrát prokrojen a promazán hladkým máslovým krémem. Ozdobit dort pak můžete podle fantazie nebo podle tématu, k jakému dort upečete.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 22 417 kJ / 5 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,45 g |
Tuky | 268,95 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 671 mg |
Sodík | 686 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 667,17 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 3. 2022 19:16
18. 3. 2022 19:11
18. 3. 2022 18:41
18. 3. 2022 17:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 20 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 8 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 8 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 9 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 10 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 10 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 10 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 10 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 11 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit nadýchaný piškotový korpus. Rady nejen pro začátečníky
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Jak na krásně lesklou, chutnou a hladkou polevu? Stačí málo a může být jako od profesionálního cukráře
Další recepty
Suroviny: bílek, cukr krupice, cukr vanilkový, cukr moučkový, kypřící prášek do pečiva, rum, mouka polohrubá, máslo, cukr moučkový, mléko, mouka hladká, cukr vanilkový, tresť rumová, potravinářské barvivo, čokoláda na vaření, tuk, smetana, ořechy
Jarní piškotový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryOE
4 názory