Krkovice v copánku v pomalém hrnci
Pečená vepřová krkovice chutná v jakékoliv podobě. Tady vám přinášíme recept na její úpravu v pomalém hrnci. Maso je ozvláštněno nejen chutí medvědího česneku, ale navíc podobou copánku, který potěší i vaše oko.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 784 kJ / 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,55 g |
Tuky | 28,89 g |
Vláknina | 12,92 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 557 mg |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 34,52 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Medvědí česnek můžeme nahradit čerstvými špenátovými listy.
Na sepnutí použijeme 3 ks bambusových párátek.
Takto připravené maso můžeme také péct v klasické troubě na 180 °C cca 45-60 minut. Záleží na stáří. Během pečení přeléváme, podléváme a 15 minut před koncem po odstranění víka dopečeme na barvu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 4. 2022 20:55
27. 4. 2022 12:46
21. 4. 2022 10:24
Sousedka má také hrnec Ultra Pro nádobí a nemůže si ho vynachválitJídlo je z něj je prý hezky šťavnaté
21. 4. 2022 10:18
21. 4. 2022 09:44
20. 4. 2022 08:56
20. 4. 2022 08:00
19. 4. 2022 21:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
tomekat uvařila před 1 hodinou
Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
Ghaknat uvařila před 4 hodinami
Masové kuličky plněné ananasem s rajčatovou omáčkou
Danoouch uvařila před 4 hodinami
Rychlá cibulačka
Danoouch uvařila před 4 hodinami
Bezinkový sirup
xmazagonx uvařila před 4 hodinami
Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku
gabikka uvařila před 4 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
denitek uvařil před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
kyskamaryska uvařila před 4 hodinami
Špenátový koláč se smetanovým krémem
mares-mikulas uvařila před 4 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Valis uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sedm jídel, na kterých ujíždí britská královská rodina: Kate miluje čočkové kari a král Karel si neodpustí bažantí koláč
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, slanina anglická, list medvědího česneku, hořčice, pepř mletý, sůl, olej, máslo, cibule, česnek, omáčka worcesterová, hořčice, vývar masový
Krkovice v copánku v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yoj0
Krkovička v copánku
Anna Kocikova
Hodnocení receptu je 4,7 (10×)