Hovězí kližka s klobásou a mrkví na černém pivu
Dostali jste chuť na pořádnou porci vydatného hovězího masa? Kližka je to pravé. A bude i brzy na stole, když využijete tlakový hrnec. Dolaďte chuť špekem, pivem, klobáskou a rajským protlakem - bude to "Nebe v puse" !
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 9 271 kJ / 2 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,46 g |
Tuky | 134,45 g |
Vláknina | 20,77 g |
Cholesterol | 557 mg |
Sodík | 4,49 g |
Sůl | 10,80 g |
Sacharidy | 56,17 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 8. 2023 20:01
18. 8. 2023 19:56
18. 8. 2023 09:29
18. 8. 2023 08:21
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 19 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 22 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 45 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 1 hodinou
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 1 hodinou
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 1 hodinou
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 1 hodinou
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 2 hodinami
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Jaké jsou výhody vaření v tlakovém hrnci? Uvaříte v něm vývar, přílohu nebo omáčku - rychle a s minimálními náklady na energii
Další recepty
Suroviny: kližka hovězí, špek, cibule, klobása pikantní, mrkev, pivo světlé, vývar masový, česnek, olej, protlak rajčatový, kmín drcený, pepř mletý, sůl
Hovězí kližka s klobásou a mrkví na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZqVO
4 názory