Hovězí plátky na černém pivu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 774 kJ / 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,96 g |
Tuky | 0,87 g |
Vláknina | 21,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 65,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
V ingrediencích je (nové koření, bobkový list). Já ho nedávám, ale pokud by někdo chtěl, určitě lze připravit i s ním, na "divoko". :) Pokud se rozhodnete použít na dodělání omáčky ruční mixér, doporučuji dát hrnec do dřezu a mírně ho naklonit, aby byla hlava mixéru pod hladinou. Je vyzkoušené, že když to neuděláte, je omáčka, no jak bych to řekl, všude :)))
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 5. 2012 12:15
17. 8. 2011 09:49
17. 8. 2011 09:19
Ona ta výsledná chuť byla opravdu výborná, mrkev určitě udělala své, i ten cukr a bujon...fakt doporučuji. Dcera hovězí nejí, ale včera v noci měla rypáček v kastrolu a dlabala jak nezavřená
17. 8. 2011 09:05
17. 8. 2011 01:25
Malé úpravy zde vloženému oproti receptu:
Použila jsem hovězí kližku nakrájenou na kostky (jako na guláš), vynechala jsem česnek a petržel, po orestování mrkve (8ks) a cibule (1ks) jsem přidala kostky masa, zprudka nechala maso zatáhnout, zaprášila moukou (2 lžíce) a zalila černým pivem (2x0,5l Krušovice), přidala masox (kostku), bobkový list (5ks), tymián (1 lžička), cukr (1 lžička), sůl, krátce povařila a poté pekla přikryté v troubě 2hod. na 160°C (a odešla jsem k holiči, takže žádné hlídání a míchání ). Do hotového "guláše" jsem přidala na zahuštění hrst strouhánky, krátce provařila a bylo hotovo.
Výsledek: vynikající, žádná hořkost, jen lehká chuť a vůně piva, tymiánu a mrkve doplněná křehkými a šťavnatými kousky masa...už chápu kolegův zasněný výraz
přidávám bod a posílám foto
13. 4. 2011 00:24
Nebo je to taky otázka chuti, co mě nepřipadá hořké, může připadat hořké jinému :)
12. 4. 2011 15:01
Také mi jinak pivní omáčka připadá hrozně hořká a nechutná nám.
12. 4. 2011 14:17
26. 3. 2011 00:13
25. 3. 2011 23:00
25. 3. 2011 22:02
25. 3. 2011 21:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 5 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 6 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 7 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 6 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 7 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 7 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 8 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 9 hodinami
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila 29. 4. 2024 19:49
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila 29. 4. 2024 19:48
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na černém pivu jak srazit hořkost omáčky hovězí maso recepty hořkost omáčky hořkost v omáčce čím srazit hořkost hořkost cibule jak srazit horkost hořkost guláše hořká omáčka hovězí zadní recept jak srazit hořkost v jídle jak srazit pepř čím srazit hořkost guláše hovězí zadní recepty jak srazit horkost jidla jak srazit hořkost v omáčce hovězí na černém pivě jak srazit horkost gulase hovězí plátky v troubě
Suroviny: hovězí zadní, mrkev, petržel, česnek, cibule, pepř, sůl, koření nové koření, bobkový list, pivo černé
Hovězí plátky na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVm7
12 názorů