Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová plec s růžičkovou kapustou

Vepřová plec s růžičkovou kapustou je nenáročné, ale chutné jídlo, pro ty, kteří milují, jak maso, tak kapustu. Orestované maso dusíme s kapustičkami, dokud nejsou měkké. Podávat můžeme s vařenými bramborami, které přelijeme vzniklou omáčkou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 90 min

105 min (15 min příprava + 90 min tepelná úprava)

8. 10. 2023 11:37

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 952 kJ / 944 kcal
Bílkoviny109,54 g
Tuky36,95 g
Vláknina20,20 g
Cholesterol 339 mg
Sodík 293 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy36,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 10. 2023 19:28

Dělám podobně a už se těším,až zase bude růžokapusta v obchodě :yes:

Svita66 Svita66

8. 10. 2023 12:17

Eja57: děkuji 🍀:-8

Eja57 Eja57

8. 10. 2023 12:15

Vítej na TOPkach:-K
Hned bych si dala, dělám podobně a je to moc 👍

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: sádlo, cibule, plec vepřová, kapusta růžičková, bobkový list, kmín mletý, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, gustin, vývar masový, brambory

TopRecepty.cz

Vepřová plec s růžičkovou kapustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YE7OA