Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buřty na světlém pivku

Buřty na světlém pivu jsou pochoutkou nejen na oslavu, ale zasytí i jako vydatná večeře. Do pekáčku naskládáme cibuli s buřty, okořeníme a podlijeme oblíbeným pivem. Propečené je pak zasypeme vrstvou sýra a necháme jej roztopit.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 50 min

70 min (20 min příprava + 50 min tepelná úprava)

8. 10. 2023 18:49

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie14 049 kJ / 3 358 kcal
Bílkoviny191,32 g
Tuky245,66 g
Vláknina26,70 g
Cholesterol 634 mg
Sodík 10,23 g
Sůl25,00 g
Sacharidy88,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Svita66 Svita66

9. 10. 2023 12:47

Veronika.Hrozna: Plznička,ale můžete jakékoliv,ta hořkost se pečením vytratí a nám to tak chutná <3

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

9. 10. 2023 09:47

Autorka receptu možná prozradí, jaké pivo používá k přípravě tohoto receptu!

Marie Svarcova Marie Svarcova

9. 10. 2023 08:34

:-)<3:yes::yes::-K

Hella Hella (moderátorka)

8. 10. 2023 21:37

Než pivo do tohoto receptu použijete, musíte ho ochutnat. Nesmí být hořké. Pokud použijete např. Plzeň 12°, nedá se to jíst. Osobně vyzkoušeno :-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: buřt, cibule, česnek, pivo světlé, sádlo, feferonka, sýr, kmín mletý, kečup sladký, hořčice

TopRecepty.cz

Buřty na světlém pivku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0R8J5