Vepřová paštika
Vepřovou paštiku můžeme podávat ke svačině, večeři i jako předkrm. Výborně chutná s domácím pečivem. Připravíme ji z pečeného vepřového boku a jater, které pomeleme, dochutíme česnekem a muškátovým oříškem, naplníme do sklenic a sterilujeme.
Suroviny pro 13 porcí
13 porcí
10-14 skleniček
Nutriční hodnoty
Energie | 28 885 kJ / 6 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 341,66 g |
Tuky | 609,08 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 2,41 g |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 2,54 g |
Sacharidy | 13,50 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 10. 2023 20:39
Jajajajaapaja: toto mi nestačí já bych brala kdyby jsi vysvětlila proč né,ale jen údiv je málo
25. 10. 2023 20:24
Jajajajaapaja: Co je na to divného? Já je zrovna konfitovala v sádle a všichni byli nadšení
25. 10. 2023 20:18
Jajajajaapaja: a proč né???
25. 10. 2023 20:16
Kuřecí játra, to jako fakt?
25. 10. 2023 09:11
recept se mi moc líbí, paštiky dělávám hodně i jako jedlé dárky , bude zase jiná
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 2 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 3 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 4 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 18 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 7 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 22 minutami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 55 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 56 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 1 hodinou
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 1 hodinou
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
Další recepty
Suroviny: bok vepřový bez kosti, játra kuřecí, česnek, sůl, ořech muškátový
Vepřová paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYZGN
5 názorů