Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová plec na rozmarýnu s kapustičkami a karotkou

Ke kouskům vepřového masa orestovaným a podušeným ve vývaru a rajčatovém protlaku přidáme růžičkovou kapustu a mrkev, které připravíme na skus. Abychom dodali trochu pikantnosti, dochutíme jídlo harissou.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava)

25. 10. 2023 15:26

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 317 kJ / 1 032 kcal
Bílkoviny121,71 g
Tuky57,02 g
Vláknina1,30 g
Cholesterol 468 mg
Sodík 459 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy7,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

26. 10. 2023 08:25

Maruško, děkuji:-K u nás je to taky tak, já je mám moc ráda (ale až v posledních letech:-D), zbytek rodiny s nimi moc nadšený není:-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

26. 10. 2023 08:11

:-)<3:yes::yes: Nádhera. Mňam , to bych si hned dala, ale ostatní kapustičky moc nemusí, vždy jich jen pár někam propašuji, já je miluji:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, karotka, passata rajčatová, kapusta růžičková, rozmarýn, cibule šalotka, harissa, vývar masový, ghee, sůl

TopRecepty.cz

Vepřová plec na rozmarýnu s kapustičkami a karotkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9ZXA