Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto se zeleninou a domácí vepřovkou

Zavařené maso použijeme k přípravě rychlého pokrmu na způsob rizota. Pokud použijeme zbylou rýži, pak je to otázka několika málo minut. Přidáme zeleninu, prohřejeme, zasypeme sýrem a večeře je na stole!

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

28. 10. 2023 13:26

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 591 kJ / 1 575 kcal
Bílkoviny44,98 g
Tuky39,37 g
Vláknina11,35 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,06 g
Sůl2,69 g
Sacharidy255,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 10. 2023 18:19

Marie Svarcova: Maruško,děkuji Ti:-KU nás se rizoto ze zbylé vařené rýže dělá na hodně způsobů:yes:Ale zrovna toto se zeleninou by můj děda nepolkl:-DBabička mu musela i z vývaru vytáhnout zeleninu:-8

Marie Svarcova Marie Svarcova

28. 10. 2023 16:15

:-)<3:yes::yes: pravé rizoto po našem, dělávali jsme ho tak asi všichni a všem chutnalo. ;-):-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rýže, hrášek, sýr tvrdý, olej, cibule, mrkev, celer, pepř mletý, sůl, pažitka

TopRecepty.cz

Rizoto se zeleninou a domácí vepřovkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BBrlN