Jelení kýta s houbami, bramborovými plackami a omáčkou z portského vína
Na podzim jsou tradiční zvěřinové hody. Vy si takové hody můžete udělat doma s inspirací tohoto receptu. Opečená jelení kýta s bramborovými plackami je doplněna voňavou omáčkou s portským vínem a restovanými houbami.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 474 kJ / 591 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,43 g |
Tuky | 7,86 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 58,30 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 11. 2023 21:16
3. 11. 2023 19:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 5 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 6 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 8 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 2 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 2 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 2 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 3 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 3 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 5 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Další recepty
Suroviny: kýta jelení, sůl, pepř mletý, olej, máslo, cibule šalotka, víno portské, rozmarýn, houby, sůl, rozmarýn, olej, brambory, sůl, vejce, petrželka, mouka hrubá, olej
Jelení kýta s houbami, bramborovými plackami a omáčkou z portského vína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrLXR
2 názory