Ty nejlepší langoše
Snad žádnou pouť, či jarmark, si nedovedeme představit bez langošů z kynutého těsta. Smaženou dobrotu můžete připravit v pohodlí vašeho domova a obložit tím, co máte rádi. Neprůstřelnou klasikou je však kombinace sýru, česneku a kečupu.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 9 103 kJ / 2 176 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,93 g |
Tuky | 31,77 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 6,63 g |
Sůl | 16,51 g |
Sacharidy | 385,14 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Langoše mohou kynout v lednici až do druhého dne, nebo hodinu v teple k přípravě ihned. Nejraději je máme s česnekem, sýrem a zakysanou smetanou či kečupem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 11. 2023 22:54
Langoš si na pouti prostě vždycky musím dát, bez nich to není ono. zajímavá je kombinace s medvědím česnekem.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 2 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Kefírová buchta - rychlovka
vladkalejskova uvařil před 2 minutami
Plněné papriky s omáčkou
Marcela0123 uvařila před 11 minutami
Výborný guláš z hlívy
helusa27 uvařila před 30 minutami
České buchty
majka-24 uvařila před 43 minutami
Zelný salát s mrkví a koprem
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)
MartinH71 uvařil před 1 hodinou
Špagety ala carbonara
AlesV uvařil před 1 hodinou
Dušené hlávkové zelí na slanině
renatamalis@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Sasenka uvařil před 2 hodinami
Vepřové na kari
Petra Dvor. uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Dokonale křupavé tyčinky ze staršího pečiva: Připravte je podle videoreceptu
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, vejce, mléko, smetana zakysaná, sůl, cukr, droždí čerstvé, česnek, kečup sladký, sýr strouhaný
Ty nejlepší langoše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADMm1
Medvědí langoše
magdalenka
Hodnocení receptu je 4,9 (24×)