Kuřecí jemné adobo
Sójová omáčka, ocet, česnek, pepř a bobkový list - to jsou suroviny, které tvoří chuť tradičního filipínského pokrmu. Výraznou chuť navinulé marinády trochu zjemníme použitím kokosového mléka.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 786 kJ / 1 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 244,78 g |
Tuky | 10,63 g |
Vláknina | 12,04 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 7,66 g |
Sůl | 18,20 g |
Sacharidy | 75,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vše je možné dělat v pánvi wok.
Je to jemnější variace na tradiční filipínské kuřecí adobo. Maso je krásně šťavnaté a díky kokosovému mléku je omáčka jemná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 12. 2023 22:13
Ta marináda je velmi zajímavá :)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 7 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 20 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Hruškový karamel
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Právě bylo uvařeno:
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 39 minutami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 2 hodinami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 2 hodinami
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 3 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 3 hodinami
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Suroviny: maso kuřecí, omáčka sojová, mléko kokosové, ocet rýžový, cukr třtinový, pepř mletý, česnek, cibule, chilli, bobkový list, rýže, cibulka jarní
Kuřecí jemné adobo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68BVN
1 názor