Treska na bylinkách s lehkým salátkem
Filety z aljašské tresky připravíte za pár minut. Ochuťte je rafinovaně směsí z olivového oleje a šťávy z více druhů citrusů, navíc přidejte lehounkou zeleninovou oblohu. Pak už si jen vychutnávejte luxusní pokrm.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 826 kJ / 1 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,50 g |
Tuky | 160,82 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,25 g |
Postup přípravy
-
TIP Už jste jedli svíčkovou z ryby? Jedná se o tu nejlahodnější část filety. Maso je velmi křehké a šťavnaté.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 5 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Banana split
Přidáno před 6 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 19 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 20 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková tvarohová bábovka
Kosice uvařila před 2 minutami
Rýžový nákyp
Kikaa uvařil před 29 minutami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
eliskac uvařila před 53 minutami
Mleté maso ve smetanové omáčce
mafinka888 uvařila před 55 minutami
Farářská polévka / zeleninová s vaječnými nočky
kraloja uvařil před 55 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Valis uvařila před 1 hodinou
Španělské ptáčky z vepřového
TerezaD uvařila před 2 hodinami
Makovo-kokosove rezy s kakaovo-rumovou polevou
Sibyla uvařila před 2 hodinami
Kuřecí nudličky na kari
andrejkowa.nela uvařila před 2 hodinami
Pudink s piškůtky
Merylas uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Suroviny: treska aljašská, olej olivový, máslo, citron, pomeranče, limetka, cuketa, ředkev, salát, rajče cherry, pažitka, tymián, sůl, pepř mletý
Treska na bylinkách s lehkým salátkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2875
0 názorů