Špekové knedlíky od Florentýny, krkovička a špenát
Špekové knedlíky se vám budou líbit pro svou chuť a sympatickou velikost do dlaně. Navíc do nich spotřebuje postarší pečivo. Nesmí se vařit ve vodě, pouze v páře, ale pokud dodržíte postup, není na nich co zkazit.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 115 kJ / 1 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,82 g |
Tuky | 107,24 g |
Vláknina | 11,89 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 4,19 g |
Sůl | 10,65 g |
Sacharidy | 83,09 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Když nemáme nasušené, můžeme dát nakrájené pečivo do trouby usušit a nechat vychladnout, je potřeba dodržovat váhu - sušené 115 g.
Výborné knedlíky dělám podle Jany Zatloukalové (Florentýna), ostatní podle své chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2024 16:35
RubyRom: Moc děkuji, knedlíky jsou výborné ala foto hrozné mám nadělený nový notebook a nějak si s těmi fotkami nerozumí Přeji krásný a pohodový den
29. 1. 2024 15:50
Skvělé
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Skořicové šneky s krémovou polevou
Přidáno před 47 minutami
Kuřecí hořčicové řízečky
Přidáno před 3 hodinami
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 13 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Klobásy
Přidáno 29. 4. 2024 10:30
Právě bylo uvařeno:
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 13 minutami
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 15 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 15 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 16 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 16 hodinami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 16 hodinami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 18 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 18 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 19 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
22 receptů na pokrmy se špenátem: Zdravá zelenina má v kuchyni všestranné využití
Jak udělat špenát na pánvi? Dáte přednost čerstvým listům nebo mraženému protlaku?
Retro okénko: Pojízdné prodejny dřív vozily na venkov textil, pak maso nebo konzervy. Rohlíky v nich ale bývaly na objednávku
Další recepty
Suroviny: pečivo, sádlo, špek, vejce, mléko, mouka hrubá, sůl, olej, krkovice vepřová, sůl, kmín celý, pepř mletý, česnek, špenát listový mražený, cibule šalotka, sádlo, česnek, sůl, pepř mletý, smetana
Špekové knedlíky od Florentýny, krkovička a špenát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v286m
2 názory