Aljašská treska s koprovou omáčkou
Bohatým zdrojem vitamínů a minerálů je rybí maso. Treska má velice jemné maso a jeho chuť nejlépe vynikne v kombinaci se studenou omáčkou z aromatického kopru a dušenou zeleninou.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 917 kJ / 458 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,12 g |
Tuky | 28,83 g |
Vláknina | 7,78 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 117 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 34,55 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2024 14:12
13. 2. 2024 13:26
Přeji hezké dny…
9. 2. 2024 19:05
9. 2. 2024 18:54
9. 2. 2024 14:54
Dnes je tomu opačně.
9. 2. 2024 14:50
9. 2. 2024 14:48
9. 2. 2024 11:03
9. 2. 2024 09:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 17 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 21 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 1 minutou
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 2 minutami
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 1 hodinou
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 1 hodinou
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 3 hodinami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 4 hodinami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 14 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 14 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Alkohol v těstě, v koláčích a ve sladkých krémech: Mohou takový moučník konzumovat i děti?
Další recepty
Suroviny: treska, sůl, pepř mletý, citron, kmín celý, máslo, cuketa, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, máslo, sůl, smetana zakysaná, sůl, pepř mletý, česnek, cukr, šťáva citronová, kopr
Aljašská treska s koprovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2j4K
9 názorů