Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Créme caramel

Créme caramel je celosvětově známý dezert. Krém je připravený ze žloutků, smetany a cukru. Sekunduje mu jantarově zbarvený karamel, který je nejprve vespod zapékací misky, ale při servírování je ozdobou smetanového kopečku, jelikož jej celý přelije.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min bez doby chlazení

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava, bez doby chlazení)

11. 2. 2024 09:40

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 863 kJ / 1 162 kcal
Bílkoviny34,72 g
Tuky30,24 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 398 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy187,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

11. 2. 2024 10:42

:-)<3:yes::yes: určitě je to skvělý dezert a krásně i vypadá :-K

RubyRom RubyRom

11. 2. 2024 10:32

Skvělý dezert, znám a je moc dobrý:-K:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: cukr krupice, voda, smetana ke šlehání, cukr krupice, vejce, ovoce

TopRecepty.cz

Créme caramel

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxl43