Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Crème brûlée podle Antonína Víznera

Lahodný krém skrytý pod opálenou cukrovou krustou. To je tradiční francouzský dezert ze žloutků, smetany, vanilky a cukru. Díky receptu soutěžícího Tondy Víznera z pořadu Peče celá země si jej můžete připravit doma i vy.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 50 min

110 min (60 min příprava + 50 min tepelná úprava)

27. 2. 2024 10:30

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 876 kJ / 3 317 kcal
Bílkoviny65,16 g
Tuky263,30 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 3,18 g
Sodík 430 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy171,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

27. 2. 2024 15:28

:-)<3:yes::yes: určitě moc dobrý jen nic pro mne (ráda sladké dělám ale jen pro ostatní) :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: žloutek, mléko plnotučné, smetana ke šlehání, cukr krupice, lusk vanilkový, cukr hnědý

TopRecepty.cz

Crème brûlée podle Antonína Víznera

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0R0JV