Perník s kofolou
Kyprý perník se zajímavým druhem přidané tekutiny na vás čeká v našem receptu. Rychlá varianta oblíbeného moučníku, kterou stačí pouze na závěr dozdobit čokoládovou polevou a může směřovat na talířky k vašim milým.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 13 231 kJ / 3 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,01 g |
Tuky | 67,52 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 567,10 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 2. 2024 14:38
RubyRom: Děkuji za vyzkoušení a za foto. U nás to dopadlo taky tak, rychle zmizel. Až přijedou vnuci na jarní prázdniny, udělám taky dvojitou dávku.
11. 2. 2024 13:18
zuzi777a: Děkuji . Je opravdu moc dobrý a nadýchaný. Příště musím udělat dvojitou dávku na velký plech. Vnuci se o něj hodně rychle postarali
11. 2. 2024 12:31
Také peču, je moc dobrý.
11. 2. 2024 12:26
líbí se mi recept i parádní provedení
11. 2. 2024 12:11
Krásně kyprý! Úplně láká k zakousnutí.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Soufflé buchta
Přidáno před 1 hodinou
Kefírová rychlovka
Přidáno před 12 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 14 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 17 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená brokolice se smetanou, slaninou, bramborem a sýrem
Zlatka75 uvařil před 45 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 6 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 9 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 10 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 10 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 10 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 11 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 11 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak jednoduše a rychle upéct perníkový závin či roládu. Podle těchto receptů to zvládne hravě každý
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, cukr krupice, vejce, kakao holandské, prášek do perníku, olej rostlinný, poleva čokoládová
Perník s kofolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6zMv
5 názorů