Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Omáčka z dýně, rajčat s ricottou

Pro milovníky domácích těstovin a zeleninových omáček máme skvělý tip. K těstovinám oblíbeného tvaru připravíme omáčku z pečené dýně a rajčat, kterou zjemníme ricottou. Celý pokrm dochutí bylinky a přenese nás na chvíli k italským břehům.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 35 min včetně odpočinutí těsta

95 min (60 min příprava + 35 min tepelná úprava, včetně odpočinutí těsta)

15. 2. 2024 10:44

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 938 kJ / 1 180 kcal
Bílkoviny53,34 g
Tuky30,56 g
Vláknina13,10 g
Cholesterol 593 mg
Sodík 318 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy168,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, vejce, olej, dýně hokkaido, cibule, česnek, rajče, sýr ricotta, olej, sůl, pepř mletý, bazalka čerstvá

TopRecepty.cz

Omáčka z dýně, rajčat s ricottou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxl3R