Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moravský cibulář

Světlejší pšenično-žitný kváskový chleba je voňavý smaženou cibulí a vhodný jako příloha ke guláši nebo na jakékoliv grilování. Bude-li při grilu společnost větší, vytvarujte určitě dva menší bochníčky – dají se jíst i suché.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 35 min - bez doby kynutí

80 min (45 min příprava + 35 min tepelná úprava, - bez doby kynutí)

20. 2. 2024 09:34

Suroviny pro 2 kusy

2 kusy

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 925 kJ / 2 133 kcal
Bílkoviny62,76 g
Tuky25,61 g
Vláknina29,31 g
Cholesterol 16 mg
Sodík 492 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy400,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Záměrně neuvádím dobu kynutí těsta v míse, ani pak bochníků na plechu. Každý z nás má jinak silný kvásek i jiné teplo doma, proto by to bylo nepřesné. Je třeba ale počítat s dobou cca (velmi přibližně) 2 hodiny v míse a 1,5-2 hodiny na plechu před pečením.

Tento a další moje recepty najdete na mém webu www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

20. 2. 2024 10:20

Marie Svarcova: děkuju :-* Chuť...no téměř vždy mi ho zbaští suchý, takže snad chutná :-D

Marie Svarcova Marie Svarcova

20. 2. 2024 10:12

:-)<3:yes::yes: nádherný chléb, o chuti nepochybuji :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kvas žitný, voda, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, syrovátka, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, kmín drcený, sůl, sádlo, cibule, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Moravský cibulář

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2k75P