Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené filety ze pstruha s teplým zeleninovým salátem

Delikátní chuť pstruha stačí jen lehce doplnit česnekem a pepřem. Filety podáváme s teplým salátem z brambor, na skus uvařených fazolek, cherry rajčat a oliv, který dochutíme jednoduchou zálivkou.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

6. 3. 2024 20:40

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 991 kJ / 1 432 kcal
Bílkoviny50,31 g
Tuky101,73 g
Vláknina30,88 g
Cholesterol 217 mg
Sodík 340 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy65,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je z kuchyně Lidlu. Samozřejmě by se dal k rybě nabídnout i citron, nebo využít do salátu oblíbené bylinky, či přidat zeleninu, jakou máte rádi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Moanka Moanka

8. 3. 2024 20:15

Anna Kocikova: To moc děkuji... :-8 Já také oceňuji srozumitelné recepty, protože vždy je něco, co mi nedochází, i když jiným je to úplně jasný. ;-) A tak se pak často vyptávám... :-D Ještě jednou děkuji a přeji hezký víkend... :-K

Moanka Moanka

8. 3. 2024 20:12

Marie Svarcova: Moc děkuji Maruško... Měj krásný víkend. :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 3. 2024 21:12

Moni,recept se mi moc líbí včetně srozumitelně napsaného postupu a krásné fotky:-8:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

7. 3. 2024 09:30

:-)<3:yes::yes: Recept se mi moc líbí a foto máš nádherné - šikulka :-K

Moanka Moanka

6. 3. 2024 22:18

Bayta: Moc děkuji. :-8

Bayta (moderátorka)

6. 3. 2024 21:58

Vypadá to dobře, pěkná kombinace :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: pstruh, sůl, pepř mletý, mouka hladká, česnek, olej olivový, máslo, brambory, fazolky zelené, cibule červená, česnek, rajče cherry, olivy černé, olej olivový, máslo, sůl, petrželka, hořčice, ocet vinný, sůl, pepř mletý, petrželka, olej olivový

TopRecepty.cz

Pečené filety ze pstruha s teplým zeleninovým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xzlJ