Pečené filety ze pstruha s teplým zeleninovým salátem
Delikátní chuť pstruha stačí jen lehce doplnit česnekem a pepřem. Filety podáváme s teplým salátem z brambor, na skus uvařených fazolek, cherry rajčat a oliv, který dochutíme jednoduchou zálivkou.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 991 kJ / 1 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,31 g |
Tuky | 101,73 g |
Vláknina | 30,88 g |
Cholesterol | 217 mg |
Sodík | 340 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 65,66 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z kuchyně Lidlu. Samozřejmě by se dal k rybě nabídnout i citron, nebo využít do salátu oblíbené bylinky, či přidat zeleninu, jakou máte rádi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 3. 2024 20:15
Anna Kocikova: To moc děkuji... Já také oceňuji srozumitelné recepty, protože vždy je něco, co mi nedochází, i když jiným je to úplně jasný. A tak se pak často vyptávám... Ještě jednou děkuji a přeji hezký víkend...
8. 3. 2024 20:12
Marie Svarcova: Moc děkuji Maruško... Měj krásný víkend.
7. 3. 2024 21:12
Moni,recept se mi moc líbí včetně srozumitelně napsaného postupu a krásné fotky
7. 3. 2024 09:30
Recept se mi moc líbí a foto máš nádherné - šikulka
6. 3. 2024 22:18
Bayta: Moc děkuji.
6. 3. 2024 21:58
Vypadá to dobře, pěkná kombinace
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 9 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 9 hodinami
Banana split
Přidáno před 9 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 22 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 23 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno 27. 4. 2024 18:01
Právě bylo uvařeno:
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 47 minutami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 1 hodinou
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 2 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 2 hodinami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 2 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Kosice uvařila před 3 hodinami
Rýžový nákyp
Kikaa uvařil před 3 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
eliskac uvařila před 4 hodinami
Mleté maso ve smetanové omáčce
mafinka888 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Apple pie podle Josefa Maršálka. Na americký koláč se šťavnatými jablky je potřeba správná mouka
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Jak blanšírovat zeleninu. Správný postup zachová čerstvost zeleniny a zbaví ji bakterií a virů
Další recepty
Suroviny: pstruh, sůl, pepř mletý, mouka hladká, česnek, olej olivový, máslo, brambory, fazolky zelené, cibule červená, česnek, rajče cherry, olivy černé, olej olivový, máslo, sůl, petrželka, hořčice, ocet vinný, sůl, pepř mletý, petrželka, olej olivový
Pečené filety ze pstruha s teplým zeleninovým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xzlJ
6 názorů