Vepřová pečeně s medvědím česnekem a mrkví v papiňáku (tlakovém hrnci)
Šťavnaté plátky vepřové pečeně podlité šťávou, podávané se špalíčky mrkve a výrazně vonícím medvědím česnekem se hodí jako skvělý sváteční oběd, který nám připomíná přicházející jaro.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 156 kJ / 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,55 g |
Tuky | 18,32 g |
Vláknina | 10,04 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 95 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 19,61 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Šťáva je bez zahuštění, pouze přírodní. Pokud by jste chtěli hustější, můžete do hrnce dát v 100 ml studené vody rozšlehanou slabou lžičku Solamylu a 2 minuty povařit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2024 18:48
8. 3. 2024 20:50
7. 3. 2024 21:19
7. 3. 2024 09:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 16 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 22 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí kari kousky s kokosovým mlékem a špenátem
LycanCZ uvařila před 6 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 8 hodinami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 9 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 9 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 10 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 11 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 12 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 12 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 12 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Panenka, plec, krkovice či lalok: Jak se dělí vepřové maso?
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Další recepty
Suroviny: kost, cibule, mrkev, česnek mědvědí, česnek, sádlo, vývar masový, pepř mletý, sůl, máslo
Vepřová pečeně s medvědím česnekem a mrkví v papiňáku (tlakovém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yRmX
4 názory