Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží paštika s portským vínem

Jemná kuřecí játra potřebují výraznější doprovod – sladké dezertní víno a ostrý pepř představují solidní dvojici, která vyzdvihne paštiku mezi prvotřídní delikatesy. Pak už stačí pár plátků chutného chleba, křupavé okurčičky, dobré vínko k tomu. Dokonalé pohoštění je na světě!

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 10 min

40 min (30 min příprava + 10 min tepelná úprava)

18. 4. 2024 17:20

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 201 kJ / 1 960 kcal
Bílkoviny6,59 g
Tuky165,85 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy36,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: máslo, máslo, slanina anglická, víno portské, vývar kuřecí, cibule, sůl, pepř mletý, tymián, zázvor sušený, česnek sušený, ořech muškátový, brusinky, pepř, mandle sekané

TopRecepty.cz

Drůbeží paštika s portským vínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wprnJ