Kulajda podle Radka Davida
Klasickou kulajdu tentokrát připravíme trochu jinak. Polévku z restovaných lišek a brambor zjemníme smetanou a podáváme se ztraceným vejcem, posypanou křupavými plátky brambor, přelitou koprovým olejem a ozdobenou čerstvým koprem.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 479 kJ / 1 787 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,97 g |
Tuky | 172,66 g |
Vláknina | 7,30 g |
Cholesterol | 281 mg |
Sodík | 139 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 25,00 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2024 20:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 44 minutami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 18 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 14 minutami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 11 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 11 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 12 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 13 hodinami
Další recepty
Suroviny: houby lišky, cibule šalotka, brambory, smetana, vývar zeleninový, víno bílé, olej olivový, olej řepkový, kopr čerstvý, vejce, sůl, pepř mletý
Kulajda podle Radka Davida
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPXpV
1 názor