Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karlovarské rohlíky

Karlovarské rohlíky jsou stálicí na našem trhu. Dnes se snažíme za pomoci svých vzpomínek si vybavit chuť toho, co jsme mívali rádi. A tak do těchto karlovarských rohlíků dejte určitě sádlo!

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy Bez doby kynutí

Bez doby kynutí

15. 12. 2009 15:21

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

cca 35 kousků

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie23 161 kJ / 5 536 kcal
Bílkoviny131,50 g
Tuky204,40 g
Vláknina34,00 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 6,43 g
Sůl15,99 g
Sacharidy775,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Autorem receptu je pan Fr. Brusák a s jeho svolením jej uvádím.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

simko.jit simko.jit

5. 8. 2010 06:22

určitě můžou.

ja0411 ja0411

4. 8. 2010 18:40

Můžu se zeptat,myslíte,že by z toho těsta šly i motaný housky:-?Já se bojim,že bych tak krásný rohlíky nevyrobila ;-(:-?:-!:-?

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 12. 2009 19:11

simko.jit a na fotce máš odpověď, kdy tady tedy ty rohlíky byly;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 12. 2009 19:10

Bibi, no, snažím se, ale tohle je foto, které tady už bylo;-)

Iljusa Iljusa

16. 12. 2009 18:48

:yes:

simko.jit simko.jit

16. 12. 2009 18:48

supéééééééééééééér:yes::yes:

Bibinka Bibinka

16. 12. 2009 18:48

Jani, máš je pěkný:yes:ty už si s tou pekárnou srostlá viď:-?:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 12. 2009 18:16

Jitko, dovoluji si přidat fotky;-) Źe byly super už víš;-)

Jikotka Jikotka

15. 12. 2009 22:40

Já je dělala z poloviční dávky,v pekárně zadělávala a musím říct,že jsem to musela hlídat,aby to mělo správnou konzistenci musela jsem přidat vodu.Taky jsem nevěděla jaký tvar udělat,příště budu moudřejší...:-K:-D

ercicka ercicka

15. 12. 2009 22:39

jitus, ked zrusim embargo na pekaren, tak ich skusim:-D ... vyzeraju dobre :yes:

vybusna vybusna

15. 12. 2009 21:39

a je to nakoniec uplne jedno....hlavne, ze chutia. tak.

simko.jit simko.jit

15. 12. 2009 21:34

jestli je to to co myslím, tak u nás byly do oblouku - ale nebyly právě nakrojené. asi to každá pekárna dělala podle sebe.

vybusna vybusna

15. 12. 2009 21:24

mne sa zda ze karlovarske rozky boli v obluku

simko.jit simko.jit

15. 12. 2009 21:10

:-D:-D no co co - máš to po slovensky:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 12. 2009 21:08

Omlouvám se za příšernou hrubku v mé větě!!:-O:-O:-S

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rohlíky recept rohliky rohlíky ze sušeného droždí karlovarské rohlíčky jak udělat rohliky jak umotat rohlík domácí rohlíky ze sušeného droždí karlovarský loupák rohlík recept jak umotat rohlíky domácí karlovarské rohlíky recept na karlovarské domácí rohlíky karlovarske rožky domácí karlovarský rohlík domácí rohlíky karlovarské recept na rohlíky karlovarksý rohlík karlovarské loupáčky karlovarske loupaky rohlik ze suseneho droždí

Suroviny: mouka hladká pšeničná, droždí, sůl, cukr, margarín, mléko sušené, voda, olej, tuk

TopRecepty.cz

Karlovarské rohlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0YyL