Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí rohliky

Neexistuje snad jednodušší domácí pečivo, než jsou klasické rohlíky. Nejtěžší na celém receptu je tvarování, ale i to hravě zvládne začátečník. Upečte si s námi poctivé, křupavé a voňavé rohlíčky, které budete muset schovat, aby stihly vystydnout.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

18. 2. 2008 23:58

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie915 kJ / 219 kcal
Bílkoviny16,12 g
Tuky15,78 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 477 mg
Sodík 117 mg
Sůl0,24 g
Sacharidy2,06 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lucie

29. 1. 2017 14:14

pajule: Mi nechavame kynout cca 40-60 min :) ale to je individualni :) kazdy to dela jinak ;) dobrou chut<3

petra

3. 1. 2017 13:07

Jsou vyborneeee. <3 ale spetka soli dle receptu bylo moc malo. Pridavam vic soli. Jinak chutné. Vsechny ingredience jsem dala do pekarny. Trosku se s tim trapila ale testo zvladla krasne :-D zustalo mi par rohliku do dalsiho dne a ony se daly snist!!:-O:-D i treti den byly dobre.:yes: jinak 170 cca 30 min do zlatova.

Ivet

15. 12. 2016 23:00

Tak tento recept je perfektni. Testo krasne vykynulo za hodinu a i dobre se s nim pracuje po vykynuti.
Ja pekla na 150st asi 45min. Troubu mam plynovou a pece nerovnomerne, tak proto nizka teplota. Ale krasne v troube jeste vykynuly.
Taky ziju v zahranici a tady rohliky nejsou,maximalne francouzske bagety ;-). Takze nepekla jsem naposled!!! :-)

Mr.gabber

6. 7. 2016 18:00

:-) pekl jsem na 200 °15 minut a byly dorůžova hotové... jen to chce nacvičit práci s těstem aby rohlíky měly tvar rohlíků :-)))

jinak recept super<3

Maya

2. 2. 2015 19:42

Těsto chuťově dobré, opravdu to chce ale dosolit. Nicméně nevím, co jsem udělala špatně, ale těsto bylo tužší a nezpracovávalo se mi moc dobře. Zkusím zítra znovu a uvidíme :-) :yes:

jana benková

24. 1. 2015 11:21

skusila sem je poprvé a povedli se sou suter ale připadaj mi že jsou moc hutný a nevím čím to je?

terysha.mathey terysha.mathey

6. 12. 2014 20:34

Dneska jsem upekla, teď si je dáme s tvarohovou pomazánkou, jsou fakt perfektní, z části těsta jsem upekla i pizzu a taky super! :) :yes:

andulka28

23. 11. 2014 17:52

:yes: výborný těsto...

dana

19. 9. 2014 14:02

NA KOLIK STUPNŮ SE ROHLÍKY PEČOU.DÍKY:-)

Alexandr Pospichal

4. 6. 2014 00:17

Právě jsem je dopekl. Jsou vinikající. Žiji v Anglii už 8 let a tady znají jen rohlíky co chutnají jako buchta. Děkuji za recept taď už je budu péct kdykoliv dostanu chuť. Jste super.:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Lenka

8. 5. 2014 16:45

Místo másla jsem dala dvě lžíce sádla a škvarky ..fakt bobma:-):-K

pajule

3. 5. 2014 15:16

zdravím, mám takovou amaterskou otázku, jak dlouho se hotove testo nechava kynout?, dekuju ;-) delám rohliky prvne, tak snad se povedou..

Hanka T.

1. 5. 2014 14:04

Děkuji za úžasný recept.
Dělám malinkaté a mám to na dva plechy. Teď jsem vyndala první a nemají chybu:-*. Rohlíčky jsou nadýchané a moc dobré. Recept si určitě opíšu a budu rodině péct častěji. Už peču normální chleba i toustový. Vše v troubě. Člověk to má čerstvé když potřebuje a hlavně ví, vo v tom je!! Ještě jednou díky, jsou super!!!!!!!!!!!!:-p:-p:-p

Marta

10. 3. 2014 14:30

Tak jsme zkusila váš recept a jsem moc spokojená. Místo másla/které mi došlo/ ;-)jsem dala olej. Jsou nadýchané a výborné. Pochvala za recept :-K . Dělala jsme pivní rohlíky ale to se nedá srovnat. Tento recept se usadí v mé kuchařce doma moc rád. :yes:

Jaroslav

19. 2. 2014 20:37

Dobrý den,tak dnes jsem dělal poprvé rohlíky,protože jsem docela šikovný,tak se povedli,bomba,rohlíky jak lusk.Hned jsem o tom referoval syna v USA tak jsem zvědav jak se stím popere.Jsem velmi spokojen.!:yes

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: domácí rohlíky pečené v troubě recept pivní rohlíky pečení domácích rohlíků rohlik recept těsto na rohlíky v domácí pekárně těsto na rohlíky recept na rohlíky v troubě tukový rohlík recept domácí rohlíčky krupave slane pivni rohliky peceni rohliku nejlepší těsto na rohlíky pecene rohliky jak upéct rohlík kynuté těsto na rohlíky tukovy rohlik rohlik rohliky bez drozdi pivní rohlík recept rohlík

Suroviny: mouka polohrubá, žloutek, mléko, kvasnice, cukr písek, sůl, máslo, mouka hladká, tuk, vejce, sůl, kmín celý

TopRecepty.cz

Domácí rohliky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g8D