Domácí rohliky
Neexistuje snad jednodušší domácí pečivo, než jsou klasické rohlíky. Nejtěžší na celém receptu je tvarování, ale i to hravě zvládne začátečník. Upečte si s námi poctivé, křupavé a voňavé rohlíčky, které budete muset schovat, aby stihly vystydnout.
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 12 936 kJ / 3 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,75 g |
Tuky | 41,79 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 1,49 g |
Sacharidy | 566,96 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 11. 2023 21:38
Skvěle se pracovalo s těstem a rohlíčky jsou chutné.
23. 11. 2023 15:07
Výborné rohlíky, povedly se.
5. 4. 2023 19:28
Trochu jsem si na poprvé nevěděla rady s tou velikostí, takže je mám menší, ale výborné! 😋 (Soli jsem dala přes půl lžičky…)
29. 1. 2017 13:14
pajule: Mi nechavame kynout cca 40-60 min :) ale to je individualni :) kazdy to dela jinak ;) dobrou chut
3. 1. 2017 12:07
Jsou vyborneeee. ale spetka soli dle receptu bylo moc malo. Pridavam vic soli. Jinak chutné. Vsechny ingredience jsem dala do pekarny. Trosku se s tim trapila ale testo zvladla krasne zustalo mi par rohliku do dalsiho dne a ony se daly snist!! i treti den byly dobre. jinak 170 cca 30 min do zlatova.
15. 12. 2016 22:00
Tak tento recept je perfektni. Testo krasne vykynulo za hodinu a i dobre se s nim pracuje po vykynuti.
Ja pekla na 150st asi 45min. Troubu mam plynovou a pece nerovnomerne, tak proto nizka teplota. Ale krasne v troube jeste vykynuly.
Taky ziju v zahranici a tady rohliky nejsou,maximalne francouzske bagety . Takze nepekla jsem naposled!!!
Ja pekla na 150st asi 45min. Troubu mam plynovou a pece nerovnomerne, tak proto nizka teplota. Ale krasne v troube jeste vykynuly.
Taky ziju v zahranici a tady rohliky nejsou,maximalne francouzske bagety . Takze nepekla jsem naposled!!!
6. 7. 2016 17:00
pekl jsem na 200 °15 minut a byly dorůžova hotové... jen to chce nacvičit práci s těstem aby rohlíky měly tvar rohlíků )
jinak recept super
jinak recept super
2. 2. 2015 18:42
Těsto chuťově dobré, opravdu to chce ale dosolit. Nicméně nevím, co jsem udělala špatně, ale těsto bylo tužší a nezpracovávalo se mi moc dobře. Zkusím zítra znovu a uvidíme
24. 1. 2015 10:21
skusila sem je poprvé a povedli se sou suter ale připadaj mi že jsou moc hutný a nevím čím to je?
6. 12. 2014 19:34
Dneska jsem upekla, teď si je dáme s tvarohovou pomazánkou, jsou fakt perfektní, z části těsta jsem upekla i pizzu a taky super! :)
23. 11. 2014 16:52
výborný těsto...
19. 9. 2014 13:02
NA KOLIK STUPNŮ SE ROHLÍKY PEČOU.DÍKY
3. 6. 2014 23:17
Právě jsem je dopekl. Jsou vinikající. Žiji v Anglii už 8 let a tady znají jen rohlíky co chutnají jako buchta. Děkuji za recept taď už je budu péct kdykoliv dostanu chuť. Jste super.
8. 5. 2014 15:45
Místo másla jsem dala dvě lžíce sádla a škvarky ..fakt bobma
3. 5. 2014 14:16
zdravím, mám takovou amaterskou otázku, jak dlouho se hotove testo nechava kynout?, dekuju delám rohliky prvne, tak snad se povedou..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzená polévka s hráškem a cibulí
Přidáno před 1 hodinou
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 5 hodinami
Slaný koláč s vinnou klobásou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 46 minutami
Květáková polévka s kedlubnou
Smirny uvařila před 50 minutami
Bramborové lupínky
janatka uvařila před 55 minutami
"Bramborový placky se škvarkama"
janatka uvařila před 58 minutami
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 1 hodinou
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak snadno tvarovat a péct rohlíky. Domácí mohou být lepší než od pekaře
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Nejkřupavější krutony jsou ty ručně trhané. Máslo, česnek a voňavé bylinky udělají z obyčejného starého pečiva luxusní zážitek
Další recepty
Tématické fráze: domácí rohlíky pečené v troubě recept pivní rohlíky pečení domácích rohlíků rohlik recept těsto na rohlíky v domácí pekárně těsto na rohlíky recept na rohlíky v troubě tukový rohlík recept domácí rohlíčky krupave slane pivni rohliky peceni rohliku nejlepší těsto na rohlíky pecene rohliky jak upéct rohlík kynuté těsto na rohlíky tukovy rohlik rohlik rohliky bez drozdi pivní rohlík recept rohlík
Suroviny: mouka polohrubá, žloutek, mléko, kvasnice, cukr písek, sůl, máslo, vejce, sůl, kmín celý, mouka hladká, tuk
Domácí rohliky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8D
79 názorů