Babiččin lehký moučník
Recept ještě nebyl hodnocenBílky s trochou soli ušleháme na sníh. V druhé míse šleháme žloutky s cukrem do pěny. Pak přidáme obě mouky, sníh. Jednu polovinu těsta vlijeme do dortové vymazané a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Bílky s trochou soli ušleháme na sníh. V druhé míse šleháme žloutky s cukrem do pěny. Pak přidáme obě mouky, sníh. Jednu polovinu těsta vlijeme do dortové vymazané a…
Do mixéru dáme mléko a meruňky a rozmixujeme na kaši. Vsypeme šlehačkový dezert a necháme mixovat 3 minuty (místo šlehání podle návodu). Nakonec přidáme tvaroh, sladidlo…
Vanilkové cappuccino zalijeme horkou vodou nebo mlékem, zamícháme a necháme zchladnout. Pak do něj zašleháme práškovou želatinu a necháme ji nabobtnat, trvá to cca 10 -…
Podle návodu připravíme šlehačkový dezert (rozšleháme s mlékem), vmícháme zbylé ingredience a pečlivě promícháme dohladka. Dáme vychladit.Do části můžeme rozmixovat např…
Ve 2 dl mléka necháme nabobtnat želatinu, pak za stálého míchání zahřejeme maximálně na 50°C a necháme želatinu rozpustit.Jogurt prošleháme s vanilkovým cukrem a cukrem…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Jedlíkova cesta kolem světa: Znáte sicilské rýžové krokety či toskánskou polévku z chleba?
Hit zimní kuchyně? Červené zelí! Jak si je nejlépe vychutnat a jak na ně, aby nenadýmalo?
Jak na nejlepší švédské masové kuličky? Skvělou chuť zajistí správně připravená cibule i špetka muškátového oříšku